Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14619348 www.bgdnes.bg

Влади Въргала шокира с история: Син убива майка си вместо баща си

На свиждане при Хари Потър в затвора години наред идва само... татко му 

Баща пияница години наред тормози жена си и малкия си син. Когато момчето пораства и става тийнейджър, взима една секира, влиза през нощта в спалнята и прави на кайма баща си. Когато отвива юргана, с ужас той вижда, че е убил майка си, а не баща си. Точно в тази нощ двамата решили да си сменят местата в леглото.

За бруталната сеч убиецът е вкаран за дълго в затвора. Излежава присъдата си в затворническото общежитие в Кремиковци. Парадоксът на живота също е, че единственият човек, който идва на свиждане на познатия като Хари Потър зад решетките килър, е... татко му.

Реклама

Орисията на Хари Потър е претворена в песен за него. Създадена и изпълнена е от затворническата група "Отряд 13". И съвсем естествено, вижда бял свят по абсолютно действителния случай на пандизчията.

Историята разкрива Влади Въргала в разговор с рапъра Тото, който остава сащисан от чутото. Одисеята на мъжа с прякор на герой от книгата на Джоан Роулинг неслучайно е разказана от Въргала. Именно актьорът продуцира бившите обитатели на занданите в музикалната им кариера и чува с ушите си кървавите истории на лишените от свобода.

"Знаете ли колко трудно е да накарате някой шеф да викне на партито си затворническа банда", оплака се още Владислав Карамфилов, както е истинското име на шоумена.

Четете още

Въргала бил лудо влюбен в много по-възрастна дама

Въргала бил лудо влюбен в много по-възрастна дама

Влади Въргала: 18 години по-голяма от мен ме направи мъж, но ме предаде

Влади Въргала: 18 години по-голяма от мен ме направи мъж, но ме предаде

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама