Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14628450 www.bgdnes.bg

Внук на Симеон II гради кариера на диджей

Принц Тасило тръгва по стъпките на сестра си Мафалда

Досега Мафалда Сакскобургготска носеше титлата за най-бохемската внучка на Симеон Български. Голямата дъщеря на княз Кирил-Преславски и Росарио Надал сбъдна на 28 години мечтата си от дете. Посвети се на това, което най-много харесва - да композира и пее.

Но в семейството има и нов артист. Това е принц Тасило. Малкият брат на Мафалда също реши да навлезе в света на музиката, съобщи испанското издание "Хола".

Реклама

21-годишният принц е израснал в Лондон. Там родителите му се установяват преди три десетилетия. Когато навърши 18 години, Тасило трябваше да се съсредоточи върху университета. Избира да учи в английската столица, следвайки стъпките на баща си. Записва физически науки. Княз Кирил завършва тази специалност с отличие в Принстънския университет през 1986 г.

Но както разкриват публикациите му в социалните медии, Тасило в момента е в Бостън. Там е започнал да флиртува с музиката като диджей. Внукът на Симеон II и Маргарита от България вече има няколко участия и събития в столицата на Масачузетс.

Тасило вече участва в програмата на различни известни клубове в Бостън. Интересен факт е, че принцът се подвизава там под артистичния псевдоним Nobody, което в превод означава "Никой".

Досега внукът на Симеон бе изключително дискретен в живота си. Тасило не обича да се появява в медиите, подобно на другата си сестра - принцеса Олимпия. За нея се знае, че работи в света на модата и е завършила изящни изкуства. Тасило обикновено прекарва лятото си в Майорка - родното място на майка му. На острова се връща и баща му всяка година в топлите месеци. Може би там или в съседна Ибиса това лято младият принц ще бъде поканен да се качи на сцената и да покаже някои от своите музикални миксове. Успех!

Четете още

Внучката на цар Симеон II - Мафалда пее пред пълен стадион

Внучката на цар Симеон II - Мафалда пее пред пълен стадион

Внучката на Симеон II пуска нов албум, Мафалда пее за много близък човек

Внучката на Симеон II пуска нов албум, Мафалда пее за много близък човек

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама