Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14629299 www.bgdnes.bg

Българка облича звездите в Кан

Дизайнерката Десислава Тошева се запозна лично с майката на Илън Мъск

Българска дизайнерка покори филмовия фестивал в Кан. Младата Десислава Тошева облича куп холивудски знаменитости. Отзвукът от работата й бе отразен от редица западни медии, включително и "Ню Йорк Уикли".

Нашенката е наета да изготви изискани и стилни облекла за редица популярни личности, които разхождат изработените от нея тоалети по червения килим. 24-годишната Десислава е направила костюми и рокли за цели 13 актьори, инфлуенсъри и режисьори.

Реклама

Но това не е всичко. Нашенката успява да се запознае не с кого да е, а с майката на най-богатия човек в света Илън Мъск - Мей. Това се случва по време на парти на яхта в морето.

Родителката на милиардера е очарована от работата на Тошева. Въпреки че вече е ползвала услугите на българката, майката на Мъск не познава лично родната дизайнерка. Но по-всички изглежда, че съвсем скоро Мей, която редовно цъфва по кориците на модни списания, ще бъде облечена отново с рокли, изработени от Тошева.

"Имах възможността да се запозная лично с невероятни и интересни личности, част от които беше Мей Мъск - майката на Илън Мъск", признава Десислава.

Още отсега българката е получила покана и на следващия фестивал в Кан да облича холивудски знаменитости.

"През 2022 г дебютирах с 2 дизайна. Тази бяха 13. Нямам търпение за следващата", добавя още 24-годишната Тошева, която от години не живее в България.

Реклама
Реклама
Реклама