Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14637245 www.bgdnes.bg

Митьо Пищова покрусен: Брат Галев и Къро ми бяха като братя!

Ангел Христов построи църква в Дупница, с Красимир Каменов от деца сме заедно

Покрусен от разстрела на Къро и смъртта на Брат Галев е Митьо Пищова! Любимецът на народа линее за загубата на двамата герои от подземния свят, които сочи за свои братя от различни майки.

"Бяха сред най-близките ми хора двамата. С Къро сме заедно още от деца през 1974 г. Най-добрият приятел ми е. Имаше честност и уважение между нас. Той пое по неговия път през 90-те години и аз затова си бих камшика. Много сме преживели заедно", разказа пред "България Днес" с минорен тон бохемът от Арбанаси.

Реклама

Ласкави думи Димитър Маринов изказа и за Брат Галев, който от международно издирван престъпник от Интерпол се оказа починал от инфаркт при мистериозни обстоятелства в родната Дупница.

"От Дупница ми тръгнаха щуротиите. Ангел Христов беше същият като мен - даряваше икони и помагаше на църкви, една камара пари е дал. Църквата "Свети Георги" той я вдигна", твърди Митьо.

И двамата ВИП покойници Пищова определя като "смели мъже и бели хора с големи сърца".

"Приятелството няма значение дали е в ЮАР или Каспичан. Повечето ми другари за жалост вече ги няма. Все такива бяха като Къро и Ангел. Пистолети, саби, полицейски работи са ми подарявали. Какво ли не сме правили заедно. Ама вече ги няма", кахърен е Митьо Пищова.

Новината за кончината на Брат Галев заварва Митьо на плажа в Слънчев бряг, където традиционно отсяда в началото на юни и прекарва там лятото. Без значение, че е в другия край на България, Пищова обяви, че ще отиде на погребението на своя авер от Дупница.

Четете още

Обявеният за умрял Митьо Пищова:  Скъпи манекенки, жив съм!

Обявеният за умрял Митьо Пищова: Скъпи манекенки, жив съм!

Митьо Пищова след операция в Германия:  Руски мафиоти ме гръмнаха, но после умряха

Митьо Пищова след операция в Германия: Руски мафиоти ме гръмнаха, но после умряха

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама