Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14637292 www.bgdnes.bg

+18! Актьорът Тео Елмазов: Отивам на световното по секс, одобриха ме!

Не го правя за себе си, а за българката нация, някой трябва да я оправи, казва още комикът

"Подадох документи за участие в световното първенство по секс в Швеция! Ще се представя в категориите съблазняване 60+ и пози! Започвам подготовка от утре и се надявам до началото на световното да съм във върхова форма."

Реклама

С този шеговит пост актьорът Теодор Елмазов събра стотици лайкове от приятели и колеги, като дори самият той не очакваше такъв интерес към това т.нар. световно по секс.

Само преди дни изтече световна информация, че на 6 юни започва световно първенство по секс в Швеция. За съжаление вчера то бе отменено, тъй като председателят на сексфедерацията не попълнил правилно съответната документация.

"Шведската спортна конфедерация отряза провеждането на европейското първенство по секс, което трябваше да се състои през юни в южния град Гьотеборг", предаде израелската медия МИГнюз. От институцията заявиха, че не са дали зелена светлина на събитието, защото председателят на Шведската секс федерация Драган Братич не е попълнил правилно съответната документация", добави изданието от близкоизточната страна.

Преди няколко дни собственикът на верига стриптийз барове обяви, че организира сексуално мероприятие със състезателен характер.

С рекламна или друга цел много хора се хванаха на обявата на Драган Братич и се заинтересуваха от събитието.

"Ех, жалко, че няма да се състои, почти се бях навил да участвам наистина", пошегува се актьорът от Сатиричния театър Теодор Елмазов.

Реклама

Колегите му актьори не спряха да го бъзикат с думите:

"Леле, каква скрита лимонка си ти, браво, не те подозирах. Успехът ти е гарантиран! За мен си фаворит за титлата", пише му колегата Любомир Фърков. Тео не му остава длъжен и отговаря: "Вие сте мой вдъхновител и можете да бъдете мой настоящ треньор".

"Ама да не стане после: "Филмът не бил шведски, а съветски. И не било "Баба дала на войника", ами било "Бащата на войника", смеят се и останалите колеги на Елмазов.

"Имам репетиции до 30 юни, но се включвам, без да репетирам за сексролята, федерацията вече ме одобри. Не го правя за себе си, а за нацията. Някой трябва да я оправи", продължава с шегата Тео.

"За "бис" ще имаш ли сили? Да не изложиш родината, че много станаха", бяха част от останалите веселяшки коментари на идеята на актьора за сексмаратона.

Освен че обичат да се шегуват със себе си, трупата на Сатиричния театър е изключително задружна и всички се канят на рождените си дни.

Само преди дни актрисата Пламена Гетова навърши 70 години и покани най-добрите си приятели на тържеството. "Беше изключително готино събиране", похвали се Тео Елмазов и пусна снимки от събитието в мрежите.

Елмазов е от трупата на Сатиричния театър. Той участва в много емблематични театрални проекти, не само там, но и в Народния театър, както и във Военния.

Четете още

Актьорът Теодор Елмазов: Чочо липсва на "Хъшове",играхме просълзени

Актьорът Теодор Елмазов: Чочо липсва на "Хъшове",играхме просълзени

Тео Елмазов с първи моноспектакъл
Тео Елмазов с първи моноспектакъл

Тео Елмазов с първи моноспектакъл

Реклама
Реклама
Реклама