Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14665181 www.bgdnes.bg

КУЛТОВ! Емо Къртицата прави "Ергенино"

Здравенякът от Монтана обещава и парична награда 

Емо Къртицата подготвя "Ергенино"!

Здравенякът от Монтана публично обяви кастинг за новия формат, който е негова идея, родена след края на втория сезон на риалити предаването, отбелязало рекорд по гледаемост и коментари.

"Стартираме нашио Ергенин. Я ше съм лицето със 100% правомощия. Всички правила ги променяме на секундата. Няма да съм аз Ергенина, защото не ставам за тая работа. Но който се навие да бъде, да му мисли", обяви в типичния си стил и северозападен диалект участникът в "Къртицата".

Реклама

Каменов публикува няколко клипа в платформата за видеосподеляне Ютюб, където активно се изявява в последно време. В тях участникът в сръбския "Биг Брадър", който бе изгонен, след като натупа съквартирант дразнител, публично обяви стартирането на своя проект, но се отказа да влезе в ролята на Виктор и Евгени.

Татуираният мъжага вече е неразривно свързан с "Ергенът". Емо Къртицата участва в последния клип на пайнерката Крисия Д, която не получи роза от Евгени и напусна шоуто преди финала.

Веднага след излизането й от шоуто червенокосата красавица промотира новата си песен "Две жени" с видео към нея. Любопитното е, че в клипа участват силиконовата Габи, която хапеше с изказванията и поведението си, и учителката Ивелина.

Очаквано парчето е посветено на Ергена, като в него се пее за подаряване на рози и отхвърляне на влюбена жена. Сюжетът на песента на Крисия Д се развива по силно еротичен начин - наранената дама се впуска в нова любов с друга жена, като за мъжа няма място в леглото при тях. "Рози подарява назад и напред" и "да гледаш две жени в легло, но само да ги гледаш" са фрази, които веднага приковават любопитството на меломаните.

"Не искам розите от теб, пази си ги за друг човек" слага поантата на раздялата и лирическата героиня окончателно бие шута на изневеряващия любим, който в клипа е изигран именно от Емо Каменов, нашумял с участието си в риалити предаването "Къртицата".

Трите момичета не се притесняват да демонстрират целувки и докосвания, вероятно за да докажат колко са си близки, и не се интересуват от мъжа.

Четете още

Емо Къртицата ръси обвинения: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца

Емо Къртицата ръси обвинения: Ралица Паскалева разведе Теодор Салпаров с две деца

Емо Къртицата ПОПИЛЯ Павел и Венци Венц

Емо Къртицата ПОПИЛЯ Павел и Венци Венц

Реклама
Реклама
Реклама