Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14682630 www.bgdnes.bg

Емили ляга на релсите, иска влакът да й отреже главата

Тротинетката обмисля да съди Алекс Сърчаджиева

Пак да се самоубива обмисля Емили Тротинетката. След като опита да сложи край на живота си зад решетките, където се озова за гавра с момче, сега блондинката се заканва да легне на релсите.

"Ще легна на релсите, за да ми отреже главата влакът", казва Емили.

Блондито е категорично, че ако тръгне да се саомубива, никой няма да е в състояние да я спре.

Реклама

"Тихомир и нашата обща приятелка Елизабет треперят за мен", казва Тротинетката.

Емили щяла да направи това, защото след ареста й много хора се отдръпнали от нея. Блондито обвинява за това и актрисата Алекс Сърчаджиева, която се изказа остро против нея.

"С изказването си, че съм била психически нездрава и на такива като мен не трябвало да се дава думата по медиите, Алекс Сърчаджиева ми сътвори много трудности. Нарушава ми репутацията и ми съсипва всичко. Мисля да я съдя", обяви пред "Бългаиря Днес" Емили.

"Каквото съм казала, това е. Нямам какво повече да добавя", казва от своя страна актрисата.

"Докога в тази държава ще се занимаваме с Емили Тротинетката? Как ще вържеш човешко същество на каишка? Какъв изрод трябва да си? Ти си извратен, ненормален психопат, който трябва да бъде заключен завинаги!" Така Сърчаджиева избухна в подкаста на Тото срещу Тротинетката. Вдовицата на Иван Ласкин не скри възмущението си от славата, споходила Даниел, както е истинското име на русокосото създание.

"Има някакви лечебни заведения. Вкарваш го вътре и го лекуваш", категорична е Сърчаджиева

Сега Емили твърди, че след като чула думите на Сърчеджиева, й е изпратила "кърваво писмо" на лични съобщения във фейсбук, в което я ругае, псува и проклина.

Преди да се жалва и кълне, бихме посъветвали Емилито да погледне себе си и се замисли за безобразното си поведение, което я докара дори до килията.

Според Тротинетката травмата й от ареста отшумява, но засиленото хейтърство към нея и липсата на дружките й ужасно я депресирало.

"Бях толкова измъчена, че няма кой да ме прегърне, да ме целуне, аз не искам повече, че в един момент бях готова да склоня на сексуалните мераци на хората зад решетките", твърди Емили.

Четете още

СВЪРШИ СЕ! Емили Тротинетката ляга под ножа за смяна на пола

СВЪРШИ СЕ! Емили Тротинетката ляга под ножа за смяна на пола

Алекс Сърчаджиева ПОМЛЯ Емили Тротинетката: Извратен психопат!

Алекс Сърчаджиева ПОМЛЯ Емили Тротинетката: Извратен психопат!

Реклама
Реклама
Реклама