Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14690133 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова ПОЗЛАТИ изгората си

Каскадьорът Валери се превърна в хит сред рекламните лица в интернет

Гаджето на Мария Бакалова не само спечели сърцето на холивудската знаменитост, но трупа и още дивиденти от авантюрата си със звездата от "Борат 2". Откакто тръгна с най-известната българка, Валери Григоров е сред най-търсените рекламни лица в интернет, научи "България Днес".

Мачото, който е син на олимпийската шампионка Мария Гроздева, се е превърнал в топинфлуенсър, след като афишира връзката си с родната звезда в световното кино. Валери е търсен от редица компании, които искат героят от "Игри на волята" да рекламира продуктите им. Само в последните няколко седмици здравенякът промотира кафе, водка и още няколко неща. Разбира се, става дума за български компании.

Реклама

Големите вериги виждат във Валери идеалното рекламно лице. Освен че е добре изглеждащ, най-голямата реклама е, че това е гаджето на Мария Бакалова. И е лесно разпознаваем.

Валери внимателно подбира какво рекламира, тъй като не може да си позволи да злепостави себе си и жената до него, ако се въвлече в скандал.

Каскадьорът, който се запозна с Мария по времето на снимки на филм в Гърция, се премести в САЩ заради Бакалова. Двамата живеят в къщата на родната знаменитост в Холивуд. Въпреки че е зад Океана, това изобщо не пречи на младежът да заснема няколкоминутни рекламни видеа. Валери публикува по някоя друга реклама в профила си в социалната мрежа.

Паралелно с това гаджето на Бакалова се опитва да си намери работи и в меката на киното. Синът на Мария Гроздева се занимава с каскадьорство. Контактите на Бакалова му помагат и той участва тук-таме в някоя сцена на касова лента.

Валери вече е участвал в няколко международни продукции, а преди време е имал предложение и за снимки в САЩ, разкрива самият участник в "Игри на волята". За да се справя успешно на снимачната площадка, той е изкарал курс към "Ню Бояна филм".

Бакалова, която е единствената българка, номинирана за "Оскар", и Валери афишираха любовта си в деня на влюбените - 14 февруари. Двойката вече познава цялата рода на партньора си. И семейството на Бакалова, и това на Валери харесват избора на наследниците си.

"Ние сме на седмото небе от щастие", каза преди време майката на мачото - голямата ни шампионка Мария Гроздева, с което даде да се разбере, че много харесва снахата.

Четете още

Гаджето глези Мария Бакалова за ЧРД в "Дисниленд"

Гаджето глези Мария Бакалова за ЧРД в "Дисниленд"

Извънземна е любовта на Мария Бакалова, изповяда се на гаджето Валери

Извънземна е любовта на Мария Бакалова, изповяда се на гаджето Валери

Реклама
Реклама
Реклама