Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14708602 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът 1" си имала гадже преди шоуто

Виктория Капитонова влиза в предаването за реклама

Победителката от първия сезон на "Ергенът" - Виктория Капитонова, е имала гадже, докато е била във формата, научи "България Днес".

Сексапилната рускиня бе избрана от Виктор, но така и не станаха двойка.

Оказва се, че риалити звездата има връзка от няколко години. Половинката на ергенката е доста по-възрастен от нея.

Реклама

Самата Виктория споделяла пред близки, че влиза в "Ергенът" за слава и реклама. И мъж изобщо не й трябвало, защото имала прекрасен човек до нея, когото много обичала и ценяла. Той напълно разбирал манията й да бъде популярна и дал съгласието си любимата му да се впусне в "Ергенът".

"Имам си приятел, да", каза на няколко пъти Виктория в предаванията, в които участва, но без да разкрива от кога е заедно с партньора си.

По информация на "България Днес" Капитонова е с човека до нея от близо 4 г. Той е българин и има сериозен бизнес. Именно той плаща скъпите почивки, на които сексапилната рускиня постоянно ходи. Разбира се, тя не го показва никъде.

Факт е, че откакто спечели "Ергенът", Виктория се превърна в една от най-търсените жени в България. Само година след изявява си в романтичното шоу, тя участва в "Кухнята на Ада", а през тази седмица бе и в "Черешката на тортата".

След като стана разпознаваема благодарение на "Ергенът", бизнесът на Капитонова също процъфтява. Тя нееднократно се хвали, че прибира по 20-30 бона, а понякога и по 50 на месец от социалните мрежи, където прави семинари как да изкараме лесни пари.

Най-интересното е, че мадамата още е гадже със същия мъж, с когото ходи, преди да влезе в "Ергенът".

Четете още

Виктория Капитонова с разкритие: Имам мъж до себе си

Виктория Капитонова с разкритие: Имам мъж до себе си

Виктория Капитонова ходи на нумероложка, ето какъв съвет получава за мъжете

Виктория Капитонова ходи на нумероложка, ето какъв съвет получава за мъжете

Реклама
Реклама
Реклама