Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14718245 www.bgdnes.bg

Нора Недкова: 5-6 жени у нас се борят за един мъж

Момичета, използвайте богатите, за да ви направят бизнес дами 

"Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за тези глупави дрехи, а ги използвайте за знания, опит и да ви направят същия бизнесмен като тях. Да пътувате и да се развивате, а един ден като ви оставят, да може да кажете, че сте бизнес дама."

Този призив към девойките отправи вездесъщата Нора Недкова. Мис Плеймейт избухна в неподражаемия си стил по темата за заможните жени и златотърсачките, към които отправи и още един съществен съвет.

Реклама

"Не може само с онова долу и да мрънкаш за пари - трябва да дадеш, за да получиш. Ето - аз съм красива жена, добра домакиня, лоялен човек и добър приятел. Знам какво давам и как да получавам", обясни Нора.

Варненската фурия обясни, че харесва само интелектуалци. Заможни, разбира се.

"Важно е за мен един мъж да е богат или поне в процес на развитие на бизнес, който да ме тласка напред. С какъвто се събереш, такъв ставаш", безапелационна е в житейските си възгледи русокосата мацка.

Недкова си спомня, че на по-млади години, когато гаджето й е давало пари, блондито ги пръскала "за боклуци и излизания". "Сега парите ги инвестирам в преживявания. Мога да не си купувам чанта за 5000 лв., а за 500", горда е със своя бизнес нюх за спестявания моделката, която не спира да обикаля света, сравнявайки цените у нас и зад граница.

"В най-модерните заведения в София цените са същите като тези, които плащам в Дубай и други места. С разликата, че там може да срещнеш интелигентен милионер, а тук само кредитен милионер", споделя Нора.

Недкова не пропусна да захапе родните мъже.

"Страх ги е. За един мъж у нас се борят 5-6 жени. Има си съпруга, 3-4 любовници и още една-две, с които може да си легне понякога", отсича Мис Плеймейт.

Реклама

От доста време насам Недкова няма желание да живее в България. "Затова гледам да не се задържам много в страната", сподели пред "България Днес" плеймейтката.

Красавицата, която няма нито една корекция по тялото си, се похвали, че най-сетне е срещнала точния мъж. Нора от година удря на камък с връзките, ала най-накрая намира човека, когото търси.

"Имам приятел. Пътуваме в чужбина постоянно, защото има бизнеси. Аз го придружавам навсякъде", разкри още сексапилната блондинка, но без да споменава името на любимия си.

Само в последните няколко месеца Нора посещава куп страни с новия си партньор - Италия, Турция, Германия, както и екзотичните дестинации Египет, Мексико, Дубай и други.

Една от причините красавицата да не иска да се вясва у нас е негативната енергия на хората в България.

"Пълно е със завистници - отсича Нора. - Чувствам се много по-добре извън пределите на страната", добавя още изкусителната плеймейтка.

Четете още

НАЗДРАВЕ! "Мис Плеймейт" Нора Недкова пие по бутилка шампанско НА ДЕН

НАЗДРАВЕ! "Мис Плеймейт" Нора Недкова пие по бутилка шампанско НА ДЕН

Нора Недкова пак в Дубай, ходи в емирството за N-ти път

Нора Недкова пак в Дубай, ходи в емирството за N-ти път

Реклама
Реклама
Реклама