Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14725163 www.bgdnes.bg

ЕКСКЛУЗИВНО! Бившата на Рачков проговори след раздялата

Останах без жилище и без работа, но съм горда, че се справих с всичко, винаги ще го обичам, казва хубавицата

"Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков. След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота. Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива."

Реклама

Това каза за първи път пред вестника красивата моделка Анита Димитрова, която повече от три години бе близка до сърцето на най-добрия ни комик - Димитър Рачков. Двамата се разделиха съвсем официално, като оповестяването се случи само от името на актьора, а Анита реши, че няма да коментира. С днешна дата обаче плеймейтката сподели как се е чувствала и философски заключи: "Така е трябвало да стане! Хората се разделят и събират, живот!".

"Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше силна, но и чисто битово за мен беше трудно - трябваше да си намеря жилище, освен това и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, защото започва нов етап от живота ми. Сякаш съм преродена", с усмивка заявява Анита.

В момента красивата девойка е брокер в една от най-големите фирми за недвижими имоти у нас, като според нея най-сетне е намерила мястото, което я вдъхновява.

"Работих и в банка. Не беше моето нещо, прекалено статично ми се струваше там. Аз съм динамичен човек, вълнуват ме предизвикателствата и не обичам да стоя на едно място, искам да се развивам. С това брокерството ме спечели. Харесвам неща, които нямат таван, искам да съм най-добрата", казва амбициозно красавицата.

В свободното си време Анита гледа филми за финансовия свят, но се радва и на българските като "София вкъщи", който в момента се излъчва по Би Ти Ви и сюжетът е свързан с казуси на брокери.

Реклама

"За мен е радващо, че колегите ме подкрепят в новото начинание и всички сме отбор. Харесва ми да работя с тях. Усещам обичта на всички около мен и това ми дава сили да продължа, но на този етап сама", казва Димитрова.

След раздялата с Димитър Рачков Анита не смята да се обвързва сериозно, макар да има десетки предложения от достойни кандидати за сърцето й.

"Искам да си почина малко от различни отношения с другия пол. Имам нужда от време и да укрепна в работата си. Това сега ми е най-важно, искам да се докажа, като по този начин заслужа уважението на хората, които ми подадоха ръка", казва мъдро Анита.

Колкото до Димитър Рачков, красавицата е научила, че той има нова тръпка.

"Няма да коментирам личния му живот. Но мога да кажа, че се разделихме изключително приятелски. Много уважавам неговите качества, които са много, и едно от тях е, че никога за годините във връзката ни не е имало нито скандали, нито проблеми. Той нито веднъж не ме накара да се чувствам зле, за което му благодаря. И ако го срещна някъде, да, ще си говорим, защо не? Не е имало проблем между нас", категорична е Анита.

Рачков и Димитрова се запознават на клип на братя Аргирови. Комикът признава, че за него е било любов от пръв поглед. Като я видял, веднага я пожелал. "Влюбен съм, не е толкова трудно и аз да се влюбя", искрен беше Рачков. Това се случва през 2020 г. Именно тогава красавицата го придружава на тържеството по случай 51-вия рожден ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена. Тогава, макар да се появиха заедно, двамата избягваха контакт помежду си. Няколко месеца по-късно комедиантът обяви, че е във връзка. Откровението си той направи от сцената на зала "Арена Армеец" по време на своето представление, което впоследствие прерасна в предаване на малкия екран.

"От шест месеца живея с плеймейтка. Снощи исках да я гушна, а тя ми каза: "Остави ме, чета новата конституция", каза тогава Рачков, докато любимата му бе в публиката, настанена във VIP ложата.

Красавицата беше на всяко от излъчванията на "Като две капки вода", на които Рачков бе водещ. Всеки път тя изненадваше със стилна визия и прекрасна усмивка.

Като причина за раздялата между Рачков и Анита се изтъква несходство в характерите. "Няма намесен трети човек. Двамата стигнахме до това решение", потвърди Анита.

Красавицата е от Хасково. Участва в родното издание на конкурса за най-сексапилни момичета "Мис Плеймейт" през 2017 година. Въпреки че на пръв поглед изглежда крехка, стегнатата си фигура всъщност поддържа с тренировки по бокс и бягане.

Четете още

Бившата на Рачков с ново гадже?

Бившата на Рачков с ново гадже?

Рачков е самотен баща в нов сериал. Ето кой е той!

Рачков е самотен баща в нов сериал. Ето кой е той!

ЕКСКЛУЗИВНО! Рачков с ново гадже

ЕКСКЛУЗИВНО! Рачков с ново гадже

Плеймейтката Анита още страда за Рачков

Плеймейтката Анита още страда за Рачков

Реклама
Реклама
Реклама