Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14725703 www.bgdnes.bg

Галена побърка стадион в Сърбия, гъне кръшна снага с балканска пантера

Певицата взриви стадион в западната ни съседка заедно с колежката си Теа Таирович

"Вземи ми болката, вземи ми любовта" изпяха в дует и на чист български език двете грандами на попфолка от България и Сърбия, балканските Шакира и Бионсе Галена и Теа Таирович. Поводът: миналата седмица момичетата направиха обща дуетна песен, наречена "Абракадабра", с която "скриха шапките" на всички почитатели на специфичния балкански ритъм. Само за три дни след пускането на завладяващия й клип песента достигна близо 1,5 млн. гледания.

Реклама

Двете знойни хубавици изпълниха стадион "Ташмайдан" в сръбската столица Белград и зарадваха хилядите фенове, дошли да ги гледат и пеят с тях през уикенда. Изпълнението им беше сефтето на парчето пред "жива" публика, с което певиците разтресоха парка, в който се намира стадионът. Интересен факт е, че в същия сръбски лес се намира паметник, отбелязващ участието на 600 български легионери, сред които и Васил Левски, водени от Георги Раковски, в битка с турския гарнизон на Белградската крепост през юни 1862 година.

Можем да се похвалим, че невинаги родните ни изпълнители се радват на покана и такава обич от страна на чуждата публика. Галена успя благодарение на чара и таланта си. Двете с Теа оплетоха телата си в една обща песен и кауза - любов. Балканските пантери гънаха кръшни снаги и вяха буйни коси пред феновете, дошли да пеят, ръкопляскат и сплотят още повече горещата българо-сръбска дружба. Пословични са взаимствеността и подражанието в музикално и естетическо отношение, най-вече сред дамите, между двете държави от години. Която е видна особено от любимите музикални звезди на Балканите.

На стадиона Галена и Теа бяха с впечатляващи палави и лъскави ансамбли, показващи достатъчно от перфектните им тела, покачени на невероятно секси обувки с отворени пръсти и 20-сантиметрови токчета. След това партито се премести в елитен сръбски бар и продължи до късна доба с най-върлите фенове на попфолка, сред които звездите на сръбската музика МС Стоян и Марта Савич.

Четете още

Галена ПРОБИВА В Сърбия, голяма звезда й удря рамо

Галена ПРОБИВА В Сърбия, голяма звезда й удря рамо

Галена пее по зърна

Галена пее по зърна

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама