Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14733517 www.bgdnes.bg

Евгени Минчев се оплака от "гаджето"

Половинката на Лорда не харесва новата му песен

Питам гаджето: „Да ти пусна ли новата ми песен“, той сънен отговори - да, пусни я през прозореца“.

Това получил Минчев за 60-ия си юбилей от мистериозно гадже. Приятелят му по слухове, топмоделът Карло, с когото през 2022-ра записаха клиповете на две от песните на Минчев - „Самотен“ и „Ела, поплачи“, не пропусна да честити рождения ден на половинката си, но очевидно не одобрява музикалната му кариера.

Реклама

Беше хубава вечер за моя български рожден ден. Карло, който си идва тези дни, изпрати малко видео да ме поздрави“, сподели важната вест в мрежата Минчев. За специалния си ден той се похвали с присъствието на Есил Дюран и Богдана Карадочева, които изпълняваха негови авторски песни. Въпреки подкрепата на известните си приятелки Евгени бе лишен от компанията на младия красавец. „Надявам се да си прекараш страхотно с твоите приятели и семейство“, честити празника на Лорда моделът. „Нямам търпение да се видим много скоро в София! Пази се!“, пише красавецът.

Въпреки голямата показност на Евгени в нета потенциалната двойка не се следва в мрежите, а в единствения пост с Евгени в профила на Карло Минчев е наречен „приятел“. Българският лорд има дълга история на отрицание и дискретност във връзките си, но липсата им на приятелство в интернет пространството намеква за особени взаимоотношения. Любовният живот на Минчев остава, както винаги, мистерия. През 2018 година моделът пише в профила си, че едно от нещата, от които се страхува най-много, е да бъде недостатъчен за някого. Но вероятно ситуацията е точно обратната. Защото, докато Евгени се фука с Карло при всяка възможност, „гаджето“ е зает да качва снимки на себе си в ръцете на други мъже.

Четете още

Евгени Минчев: Не ми дреме за гей парада, не съм джендър еничар или зле боядисано фризьорче

Евгени Минчев: Не ми дреме за гей парада, не съм джендър еничар или зле боядисано фризьорче

Евгени Минчев заклал кокошка в леген

Евгени Минчев заклал кокошка в леген

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама