Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14741105 www.bgdnes.bg

Отказала на "Ергенът" си хвана младо гадже

Психоложката Алекс заби лъвче, разпускат със СПА

Психоложката Алекс Гърдева от първия сезон на "Ергенът" се носи на крилете на любовта! Естествената красавица се е залюбила с младо гадже, видя "България Днес".

Алекс сама се издаде за новия човек в живота й. Тя пусна клип как с момъка на сърцето й разпускат на СПА ваканция. Двойката е в релакс зоната и събира сили след влизането в сауната и парната баня.

Реклама

Гърдева още не е потвърдила връзката си с мачото, който от снимките изглежда доста по-млад от секси психоложката. Брюнетката често се появява в медиите, за да обсъжда втория сезон на "Ергенът", но никога не е споделяла за личния си живот.

Алекс е на 36 г., но като всяка дама си пада по агнешкото.

През миналата година се появиха слухове, че Гърдева люби малкия брат на певицата Лидия. Мълвата обаче се оказа фалшива и хипнотерапевтката няма нищо общо със 17 години по-младия от нея Живко.

Преди това се заговори, че Гърдева е заменила в леглото на бизнесмена Илиян Найденов сексбомбата Джулиана Гани. Но и тогава слухът бе опроверган.

Александра Гърдева беше сочена като една от дамите с най-големи шансове да спечели сърцето на Виктор Стоянов в първия сезон на "Ергенът". В последните дни от престоя си в имението обаче красавицата реши да си тръгне сама, въпреки че получи роза от Ерген номер 1.

Психоложката обясни, че е взела това трудно решение, тъй като е била разочарована от Виктор, защото не я е защитил в конфликта й с Виктория Капитонова, която в крайна сметка спечели формата.

Четете още

Алекс Гърдева гази закона

Алекс Гърдева гази закона

Алекс Гърдева: Имам съвет към новите ергенки

Алекс Гърдева: Имам съвет към новите ергенки

Реклама
Реклама
Реклама