Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14741398 www.bgdnes.bg

Помните ли я? Тризначката Надежда беше на върха, но сега проси в Лондон

Пълен погром след "Биг Брадър" 

Голямата победителка Любов не иска да чуе за сестрите си 

Доли ЛУКАНОВА

"Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми!"

Това признание направи благоевградската тризначка Надежда, видя "България Днес". Емигрантката седи върху кашон на улицата, увита е в одеяло, а над главата й се вижда чувал с личните й вещи. Самата Надежда изглежда измъчена и състарена.

Припомняме, че тризначките Вяра, Надежда и Любов станаха големи звезди в България, след като последната спечели риалитито "Биг Брадър" и взе 200 хил. лв. награда. Благоевградските моми поживяха малко у нас, след което емигрираха в Англия, но очевидно не са успели да покорят Острова.

Реклама

Не се знае дали Вяра е заедно със сестра си Надежда на улицата, но Любов със сигурност не е. След като заживяха в Лондон, последно родената тризначка се ожени, роди момиченце и скъса връзка със сестрите си. Появиха се различни слухове за отношенията им, но от коментари в социалните мрежи става ясно, че двете по-големи сестри имат проблем с майка си. Любов заела нейната страна и сега двете съжителстват под един покрив. От профила й в социалните мрежи ясно личи, че Любов не живее зле, но не иска и да чуе за сестрите си, които се скитат по улиците. Затова сега Надежда и Вяра нямат нито един близък човек зад граница.

Двете скитат немили-недраги, гонени отвсякъде през последните години. Жените все се забъркат в разправии, като миналата година Надежда дори беше арестувана и имаше големи проблеми с полицията. Профилите им са пълни с обидни квалификации за България, като в една от публикациите си дори твърдят, че по-скоро ще спят на улицата, отколкото отново да се върнат в родината си. Не е ясно какво толкова ги е огорчило тук, но със сигурност двете не успяха да си изиграят картите правилно и стигнаха до просешка тояга. Въпреки това Надежда все пак се надява да са й останали някакви приятели, които биха проявили съчувствие и биха им протегнали ръка.

Четете още

Тризначките без дом и стотинка в Англия
Тризначките без дом и стотинка в Англия

Тризначките без дом и стотинка в Англия

Тризначка от Лондон: Цигански булгаре!
Тризначка от Лондон: Цигански булгаре!

Тризначка от Лондон: Цигански булгаре!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама