Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14774461 www.bgdnes.bg

Куката опасно близък с фолкпевица

Мариан Вълев отрича да е гадже на Наташа Монева, но не спира да я хвали

Опасно близък с фолкпевицата Наташа Монева е Мариан Вълев-Куката. Актьорът и певицата са повече от близки, което породи слуховете, че между тях има любовна връзка. За последно Куката бе при Монева в Лондон съвсем наскоро и се скъса да хвали изпълнителката. Самият Мариан обаче отрича Наташа да е новата му изгора.

"Нямам връзка с певицата Наташа Монева. Не ме занимавайте с глупости!", категоричен е актьорът. Въображението на светските сплетници се развихри след скорошен клип в инстаграма на Монева. На него 33-годишната фолкизпълнителка се усуква около популярния актьор, който възхвалява певческите й качества. "Харесвам Наташа Монева, въпреки че не слушам попфолк", казва във видеото Куката.

Реклама

Героят от "Под прикритие" неведнъж е бил "основен заподозрян" в много любовни истории, пламнали в средите на звездните българи. След връзката си с доста по-младата си колежка Снежана Макавеева актьорът не бе засичан нито веднъж в опасна близост до родни красавици. Единствената, която го обяви за свой голям почитател, бе несебърското барби Ивелина Прунова. Но това се оказа рекламен трик, при това с отдавна изтекъл срок на годност.

Колеги на мачото обаче твърдят, че с Наташа нещата били по-различни, защото тя е един от неговите "водачи" в света на бг фолка, въпреки че певицата от 10 години живее и се изявява в известен клуб в Лондон, където редовно гостуват най-актуалните имена в бг фолка. Вълев определено има слабост, поне професионална, към "лошите момичета", защото преди 4 години даже направи цял филм с такова лого, вдъхновен от драматичната история на престъпно млада жрица на платената любов. А в началото на годината бе премиерата и на филма му "Чалга", в който дебютират като актриси и съвременни поп звезди като Лора Караджова.

На видеото, което Монева качи тези дни в социалката си, топ актьорът, който очевидно й гостува в Лондон, не пести хвалбите за новата й балада "Цвете мое". Парчето светкавично се превърна в хит и разплака феновете на Наташа и на друга известна бг двойка. Сценарист на видеото към песента е самата певица.

В новото си парче гласовитата брюнетка възпява трогателната любовна история на българския шампион по бокс Григор Саруханян и неговата изгора Снежи Лазарова. Наташа и съпругът й Ивайло са близки приятели на двойката, а певицата наскоро пусна в социалните мрежи общи снимки със Снежи на екзотични плажове.

Парчето на Наташа Монева е по действителен случай. В него се разказва за едно 19-годишно момиче, което през 2008 г. обещава, че ще чака любимия си да излезе от затвора. Главната героиня спазва обещанието си, че ще го чака на портала на затвора, когато го освободят.

По думите на Снежи, преди да осъдят Григор, двамата са имали любов като в приказките. За нея присъдата му била огромен шок. Плановете за семейство, дом и щастлив живот се сриват. Въпреки че шампионът я увещава да продължи живота си без него и да не ходи повече на свиждания, тя се заклева, че ще му бъде вярна и ще го дочака.

"20 години бях готова да го чакам, дори времето да се върне, пак ще направя така", убедена е половинката на Григор Саруханян. През 2018-а красавицата дарява любимия си мъж със син Едуард.

Четете още

Куката снима "Чалга" та пушек се вдига!

Куката снима "Чалга" та пушек се вдига!

Актьорът и режисьор Мариян Вълев-Куката:  "Чалга" е първият филм, сниман с телефон

Актьорът и режисьор Мариян Вълев-Куката: "Чалга" е първият филм, сниман с телефон

Реклама
Реклама
Реклама