Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14816604 www.bgdnes.bg

ТЕЖКА НОВИНА! Режат Благо за "Ергенът"

Мераците на Джизъса изстиват 

Продуцентите отново залагат на непознат образ, Георгиев не пасвал заради скандалите с жени 

Продуцентите на "Ергенът" бързо са отрязали мераците на Благой Георгиев да влезе в шоуто. Джизъса на няколко пъти заяви, че иска да влезе в обувките на пианиста Евгени и мачото Виктор в третия сезон на едно от най-рейтинговите предавания у нас.

Реклама

"Защо да не стана Ергенът. Бих участвал. Това си е предизвикателство", каза на няколко пъти в тв изяви бившият футболист.

Джизъса дори е сондирал каква е ситуацията около предаването и търсенето на кандидати. Благой създава куп контакти с телевизията, която излъчва формата – Би Ти Ви, покрай участието си в "Сървайвър". Въпреки че всички в България от екипа са съгласни Георгиев да е новият Ерген, компанията, която държи правата за излъчването на шоуто в цял свят, е против. Точно тя взима крайното решение кой да бъде ергенът във всички страни. Фирмата е американска. Веднага разглеждат ситуацията около Благой и установяват, че образът на бившия футболист не пасва на този, който се търси. Личността на Джизъса била противоречива заради всичките скандали с жени, в които се е забърквал. На всички им било ясно колко голям женкар е, а за капак според продуцентите образът на Благой в телевизията се изхабил, след като участвал в "Сървайвър".

По същата причина тогава американската компания в последния момент отряза сигурния за нов "Ерген" Илхан Шен. Турската звезда с български корени се бе разбрал с хората от телевизията у нас, но фирмата, държаща правата на шоуто, не го хареса. И така се стигна до избора на пианиста Евгени Генчев.

В същото време кастингът за шоуто върви с пълна сила. Кандидатите, които искат да се борят за сърцето на един мачо, вече е повече от 700.

Според информация на "България Днес" новият Ерген отново ще бъде слабо известен - така бе и с първия Виктор, както и с последния Евгени. Американската компания, която държи правата на шоуто, иска да популяризира недоказана се личност у нас. Така вариантите с популярни се мачовци - актьори, музиканти, отпада. Кандидатът трябва да е от 28 до 40 г. Всички участички и Ергенът ще бъдат известни до края на септември. През октомври пък започват снимките на продукцията. И тази година най-вероятно те ще бъдат в Турция, където условията са най-добри.

Четете още

Джизъса и Божинката на една сцена

Джизъса и Божинката на една сцена

Ергенът Евгени: Мислих да си тръгна с две жени от Турция, но накрая избрах само Валерия

Ергенът Евгени: Мислих да си тръгна с две жени от Турция, но накрая избрах само Валерия

Реклама
Реклама
Реклама