Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14816635 www.bgdnes.bg

Крисия пъчи огромен бюст и пие на абитуриентския бал

Абитуриентката яхва мотор 

Разбих училището, куфее 19-годишната певица 

С много щедро деколте и рокаджийска визия Крисия отпразнува абитуриентския си бал!

19-годишната певица сама публикува кадри в социалните мрежи, на които се вижда, че изпълнителката доста се е забавлявала на празника по случай завършването на средното й образование.

Крехката Крисия е с визия на фатална готическа жена, а огромният й бюст е видим на част от снимките. Всъщност прозрачната черна дантела повече разкрива, отколкото да скрива от тялото на обявеното преди години за дете-чудо на българската музика.

Реклама

"Хора, нямам силикон, спрете се! Не смятам и да си слагам", сподели преди година талантливата певица. Изказването й беше, след като получи лавина от коментари, че си е надула с операция бюста. "Крисия, забрави си сутиена", "Добре ти стоят новите придобивки" и още куп подобни постове се появиха под снимките на изпълнителката и това никак не й се хареса.

Преди време майката на певицата Ангелина Тодорова категорично заяви, че дъщеря й няма никога да си сложи силикон, особено на устните, тъй като по рождение те били плътни и сочни.

Вероятно вдъхновена от някое яко парче на бала, изпълнителката скача по дансинга и като истински хеви метъл любител размахва косата си. На друг кадър тийнейджърката държи чаша, в която напитката прилича на бяло вино, и отново е с издути устни в характерния свой стил.

"Разбих училището", кефи се Крисия, която пази отлични спомени от абитуриентския си бал. Певицата публикува снимки единствено с приятелки, като няма момче на нейната възраст на кадрите. Мъжкото присъствие е единствено на снимките, на които изпълнителката на "Детска планета" е сред няколко рокери и се вози на мотор. Докато е на возилото на две гуми, Крисия спазва правилата за движение по пътищата и слага предпазна каска.

Балът на талантливото момиче беше преди дни, като тогава затвори за движение централната столична улица "Лавеле". Крисия пристигна в заведение с мотора, като беше ескортирана от още няколко мощни звяра на две гуми.

Реклама

Сред ВИП гостите беше един от най-близките и приближени на Слави Трифонов - Евгени Димитров - Маестрото на "Ку-ку бенд" и звездата Кристо, който долетя специално от Лос Анджелис. Дизайнът на тоалета си изцяло сътворила и нарисувала сама. За визията й се бяха погрижили и професионалистите от няколко месеца в подготовка от македонския дизайнер Борче.

"Имам планове за лятото и те не са свързани само с пеене. Смятам да кандидатствам в чужбина и да пробвам там. Ако ме приемат, ще съм най-щастливата, ако не, може и да се върна в България. Ще видим. В момента се наслаждавам на хубавото време", каза преди време Крисия, която традиционно отказва да говори за личния си живот и така отбива всякакви въпроси дали има гадже.

"Това са лични неща и ако има да се случва нещо, то ще се разбере", отсича категорично по темата Крисия.

Четете още

За бала си! Крисия затвори столична улица

За бала си! Крисия затвори столична улица

Крисия ЧАКА Слави на бала си

Крисия ЧАКА Слави на бала си

Реклама
Реклама
Реклама