Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14824869 www.bgdnes.bg

Йоанна Темелкова ОБЯВИ дали ще се жени

*След като за трети път хвана булчински букет

*Актрисата и половинката й Мартин са имали импровизирана морска церемония

Това дали ще се женим „както традицията повелява“, си е наша работа! Не смятам, че връзката между хора, които се обичат и са заедно, налага брак, а и всички са различни в това отношение“, сподели за „България Днес“ актрисата с най-чипото носле в родната ни сцена Йоанна Темелкова. Повод да питаме за това е фактът, че за трети път Темелкова хвана букет, хвърлен от младоженка след церемония. Според актрисата обаче това не значи непременно, че и тя трябва да мине под венчило.

Екранната Лора от сериала „Братя“ и нейната половинка в живота, колегата ѝ и внук на светилото в операта Николай Гяуров - Мартин, от дълги години са заедно. Доказателство за любовта им, която „не е освидетелствана“ пред община и закон, е 7-годишният им син Филип.

Реклама

 

Бъдещият първолак не е присъствал на заветния миг, в който двамата му родители в съвсем лична и сплотена компания от кумове и приятели са казали пред себе си и Господ заветното „Да!“. „Тайнството“ се случва преди няколко лета под пухкавите облаци и кристални води на южната ни съседка и е хрумнало на Йоанна и Марти седмица преди плануваната им морска ваканция.

Вълните бяха моите шаферки и нямам търпение отново да ги видя! Имах си и булчински букет от маслинови клонки, който подарих на шаферките си. Така че не го пазя, както и другите букети, които „падаха в ръцете ми“ на сватби на наши приятели“, довери ни още Йоанна.

Преди „да се завърнат“ в „ритуалната им зала“, тримата с Филип ще отидат в Родопите на къмпинг - „Задължително в българска планина! Обичаме нашите планини! Плануваме и да заведем Филип в Италия в най-големия лунапарк, в който условията и изискванията са категорични и го чакахме да порасне“, каза Йоанна.

За предстоящата им лятна почивка този път Темелкова предложила на Гяуров да не е на къмпинг, палатки, къщи на приятели и т.н.За първи път ми се прищя такова нещо - да не мисля за готвене, оправяне, миене... И още през март запазих едно сладко хотелче там. Обаче мина време и все нещо ме човъркаше. Все нещо не ме влечеше да сме между четири стени, макар и при чудесните условия, и продължавах да ровя в нета. И изведнъж, съвсем случайно, попаднах на една-единствена палатка на първа линия, явно освободена току-що, и казах на Марти: Това е нашето място! Взимам го!“, и се отказахме от хотелчето. Така че ще сме пак сред природата. А и Филип много ще се изкефи, освен че за него е по-възпитателно“, убедена е Йоанна.

Четете още

Йоанна Темелкова тренира за Ел Камино

Йоанна Темелкова тренира за Ел Камино

Йоанна Темелкова се обясни в любов на мъжа си

Йоанна Темелкова се обясни в любов на мъжа си

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама