Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14825048 www.bgdnes.bg

Андреа изби рибата с клип от гроба на Вазов

Андреа отново прикова вниманието към себе си с новия си клип - сниман не къде да е, а на гроба на Иван Вазов! Видеото, хвърлило в потрес почитателите на патриарха на българската литература, е към неин кавър на популярната сръбска песен Dzanum. С откровението, че авторът на "Под игото" е посъветвал прабаба й да не спира да пее, провокативната певица пък направо доизби рибата.

По онова време пеенето  наистина не се смятало за прилична професия и прадядото на Андреа съвсем очаквано спрял жена си от певческа кариера.

Реклама

За недостатъчно осведомените ще уточним, че бившата любима на Кубрат Пулев разкри първо пред "България днес" , че нейната прабаба е била певица в оперетата. Дори намекна, че Вазов е бил влюбен в нея и й подарявал червени рози. На няколко пъти прабабата на изпълнителката е замествала и топ звездата Мими Балканска, сподели още Андреа.

Похвалното в случая е, че кавърът на гласовитата блондинка не е в типичен чалга стил, затова и на класика ще му се размине обръщането в гроба.

Експоловинката на Кобрата призна, че имала голяма слабост към оригинала на песента и затова решила да я посвети на своята прабаба красавица. В момента Андреа дописва книгата за нея, за баба си - режисьор в Народиня театър, която я отгледала, защото родителите й били много заети, и за самата себе си.

Реклама

Четете още

Андреа работи за БЕБЕ

Андреа работи за БЕБЕ

ГРЪМ! 37-годишната Андреа ще става майка

ГРЪМ! 37-годишната Андреа ще става майка

Реклама
Реклама
Реклама