Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14874275 www.bgdnes.bg

Софка тъпче снахата за златно внуче

Маринова мечтае да бъде баба

Младите влюбени седели на един чин в училище

Попфолк пеперудката Софи Маринова отново изби рибата с маймунджилъците си. Изпълнителката в момента се пече на един от плажовете в Несебър с гиздавата си снаха. Мария Лалева и синът на певицата Лоренцо планират сватба за догодина, а през това време годеницата е плътно със семейството на Софито. Маринова сподели в нета как тъпче снахата с различни лакомства, защото иска тя да я дари със "златно внуче".

"Сладка снахичка за сладко внуче", обяви кака Софка под фотоси, на които всички си пийват коктейлчета на плажа. Само няколко дни преди участието си в дискотека в Несебър Маринова заведе Мария на брега на морето да се повеселят по женски. Коктейли, шапки на "Диор" и майчински кокчета обраха лаврите в профила на фолкдивата. Младата булка е засмяна до уши в компанията на известната си свекърва. Другите усмихнати мами не са известни, но най-вероятно именно певицата забавлява женската компания. От устата на Маринова освен невероятен глас често извират и незабравими лафове и бисери.

Реклама

Макар Лоренцо съвсем наскоро да сподели снимки на годеницата си, майка му няма задръжки и пуска фотос след фотос заедно със снахата. На тях двете изглеждат като близки приятелки.

Лоренцо и Мария се залюбват още в училище, дори седят на един чин. Двамата са изключително близки, а тази година синът на Софка предложи брак на гаджето си и Мария прие. Подробности за сватбата още няма, освен че тържеството ще се състои през март догодина.

Какви щуротии ще измъдри Софи Маринова за специалния ден на любимите си дечица, може само да си представяме.

Четете още

Софка глези Лоренцо и жена му

Софка глези Лоренцо и жена му

Софи Маринова с нова визия

Софи Маринова с нова визия

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама