Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14882190 www.bgdnes.bg

Съпругът на певицата: Белослава e вкъщи, арестът ѝ е недоразумение!

Жена ми си е вкъщи, арестът й е недоразумение, казва съпругът на певицата 

"Белослава си е у дома. Става въпрос за недоразумение. То ще бъде изяснено." Това каза за "България Днес" съпругът на Белослава - художникът Евгени Йонов. До редакционното приключване на броя телефоните на певицата и на майка й - именитата актриса Анета Сотирова, бяха изключени.

Известната поп и джаз изпълнителка онзи ден влезе в полицейските хроники за шофиране след употреба на алкохол. Според информация от медиите дъщерята на Анета Сотирова е била задържана в ареста на Шесто РПУ в София.

Реклама

"Всичко е наред с жена ми. Добре е, очакваме ситуацията да се изясни. Аз нямам какво да кажа повече, защото в момента съм в чужбина", добави Евгени Йонов.

Мъжът на Белослава каза още, че семейството е планирало да отпътува вчера към морето. Артистичната двойка притежава къща в курорта Лозенец и често участва в различни публични изяви там.

"Но нищо човешко не ни е чуждо", направи лек намек мъжът на певицата. Това може да се тълкува и в посока на упоритите слухове, че през последните няколко години Белослава е заобичала чашката.

Засега от МВР потвърждават единствено, че има 49-годишна арестувана жена, карала след употреба на алкохол. Според някои публикации вместо изпълнителката на телефона й отговаряла непозната жена. По думите й информацията за закопчаването на Белослава не отговаря на истината и тя не се намира в следствения арест на столичното Шесто РПУ.

Вчера стана ясно, че именно Белослава е била жената, карала след употреба на алкохол и арестувана около 4,30 часа сутринта.

Поп звездата е била спряна от полицейски патрул на столичния булевард "Александър Пушкин", малко преди Княжево. Тя е излязла от денонощен магазин, а униформените тръгнали след нея. Няколко метра по-надолу я спрели. Тестът с дрегер отчел 1, 25 промила алкохол. По закон при над 1,2 промила се носи наказателна отговорност. Изчакват се и резултатите на взетите от Белослава кръвни проби.

Преди време родни таблоиди набедиха певицата в пристрастие към бялото вино. Повод за публикациите стана изнесеното от софиянец в социалните мрежи. Той видял Белослава да излиза от участие в сутрешен блок на голяма бг телевизия и да засяда в близко заведение с приятелка. Белослава си поръчала чаша бяло вино, въпреки че било само 10 часа. Колежки на щерката на Анета Сотирова пък разказват, че тя се опитвала да удави тревогата от спада в кариерата си с лек алкохол. Към обяд чашата бяло вино за сутрешен "отскок" вече се превръщала в бутилка, твърдят те. Белослава години наред бе на гребена на вълната, но напоследък музикалната сцена е атакувана от много млади изпълнителки, които налагат и по-модерно звучене в "духа на днешния ден".

Четете още

Белослава шофира пияна! Хванаха я с 1,2 промила зад волана!

Белослава шофира пияна! Хванаха я с 1,2 промила зад волана!

Белослава дава милостиня

Белослава дава милостиня

Реклама
Реклама
Реклама