Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14897710 www.bgdnes.bg

Орхан Мурад не иска да вижда Сузанита и майка ѝ

  • Певецът строи къща в Асеновград
  • Дъщерята ми и жена ми ме изгониха от апартамента ни с поведението си, затова излязох на квартира, признава изпълнителят

Орхан Мурад не иска и да чува за бившата си жена Шенай и дъщеря си Сузанита. Изпълнителят твърди, че двете жени са се отнесли лошо с него.

Реклама

"Изгониха ме дъщеря ми и жена ми с поведението си от моя апартамент. Оставих им да живеят в лукс, но се оказа, че и тока не си бяха платили. ЧЕЗ ме осъди и бяха запорирани сметките ни, много пари платих. Но не искам нито да говоря за бившата си жена, нито за внука ми. Искам всички да са живи и здрави и да ме оставят на мира."

Това сподели големият изпълнител Орхан Мурад, който в момента е щастлив с новата си жена Камелия Добрева.

За нея изпълнителят строи нова къща в Асеновград, която ще използва за вила. "На първо време ще спим в нея в почивните дни, а като остареем, тя ще стане наша постоянна резиденция. По план трябва да е готова преди зимата. Успоредно се занимавам с майстори и в основното ми жилище. Там тече ремонт, който ще приключи след месец", сподели незрящият изпълнител. И допълни, че това лято с жена му ще пропуснат морето, защото трябва да поспестяват.

"Много се обичаме с Камелия. Не ме интересува какво бившата ми и дъщеря ми говорят за нея", казва Орхан.

Той не се чувства и длъжен да вижда внучето Матиас, както и да се чува по телефона с Шенай и дъщеря си Сузанита.

Драмите в бившето му семейство настъпиха, след като стана ясно, че певецът се развежда с майката на Сузанита. И продължават вече две години, като замесените лица често се плюят в медиите. Близки до разпадналото се семейство разкриват, че между Орхан и бившата му съпруга Шенай редовно е имало скандали. И двамата били с буен нрав и кавгите в дома им били ежедневие. "Орхан никога не ме е имал за жена и майка на детето му. Аз никога не съм празнувала истински 8 март. На този ден бившият ми съпруг обича да излиза с приятели, аз стоя сама и се чудя какво да правя. Той допусна много грешки. Когато Сузи беше на 3 годинки, го хванах в първата издънка. След това изневерите бяха още доста. Прощавала съм в името на семейството", заяви преди време Шенай.

От своя страна Орхан отговори, че майката на дъщеря му отдавна не го обичала, личало й и само искала да го използва за пари.

Четете още

Сузанита РАЗКРИ истинските си отношения с Орхан Мурад

Сузанита РАЗКРИ истинските си отношения с Орхан Мурад

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Сузанита търси детегледачка, дъщерята на Орхан Мурад изнемогва САМА

Реклама
Реклама
Реклама