Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14906090 www.bgdnes.bg

Вижте как остарява Васко Кеца, 72 години всичко му е наред!

Певецът не се тормози със сложни диети, ляга си късно и обича диаманти

Всичко му е наред!

Това спокойно може да се каже за обичания от поколения българи естраден певец Васил Найденов, който на 3 септември ще навърши 73 години. Мина доста време, откакто Васко Кеца изпя за първи път хита си "Казано честно". Но текстът изглежда напълно актуален, що се отнася до самия изпълнител!

"Казано честно, всичко ми е наред, тъй че спокойно си гледам напред", се пее в припева, който всички знаем наизуст.

Реклама

Същото споделя и самият Васил в свои интервюта, когато реши да отговаря на по-лични въпроси. За разлика от други музиканти, Найденов не е вманиачен по някакъв строг режим, но си има странности.

"Мъчно се отдавам на почивка - признава Васил. - Заспивам трудно. Буден съм до 2-3 часа през нощта и то ако не съм имал участие. Ако съм пял на концерт, откарвам до 5 часа. Често хапвам обилно в ранните утрини и после пак си лягам с пълен стомах."

Всичко това изобщо не пречи на Васил Найденов да бъде пълен с енергия. Дори и след като е навлязъл в седмото десетилетие от живота си. Рядко отбелязва шумно личните си празници и за своите рождени дни си пожелава здраве. Както на себе си, така и на всички приятели. "Естествено, и любов, защото човек винаги трябва да е влюбен", допълва Васко Кеца.

Дали това е причината годините да преминават така великодушно покрай певеца? Вероятно да. Но може би има и още нещо. Васил Найденов е известен като любител на изящната бижутерия и диамантите. Според някои легенди тези скъпоценни камъни дават на притежателя си сила, здраве и храброст. Осигурява му власт, богатство и слава. Васко признава, че е запленен от съвършенството на диамантите, но камъкът, който му пасва най-много, е сапфирът. Смята се, че притежателят му се сдобива с вечен живот. "Това е и камъкът на зодията ми", усмихва се загадъчно Васил Найденов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама