Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14921866 www.bgdnes.bg

(Снимки) Най-горещите мацки избраха родното море

Ергенките разединени, едните почиват у нас, другите в Гърция

Едни от най-сексапилните мацки избраха нашето Черноморие пред чуждото! Топкрасавиците у нас патриотично развяват огромните си силиконови бомби и сочни тела по плажовете на България.

За разлика от предни години през тази родните знаменитости търсят повече спокойствието. И затова избират да почиват по Северното Черноморие, което се слави като място с по-малко туристи.

Реклама

Маги Сидерова събира тен в Шкорпиловци. Топмацката се настанява на едно от заведенията в селцето, което има най-дългата плажна ивица у нас.

На север от Бургас почива и певицата Дебора. Чалга дивата отсяда в луксозен хотел в Слънчев бряг. Попфолк изпълнителката през деня се плацика в басейна на комплекса, а следобед отскача до морския бряг.

Същото прави и Малката. Колежката на Дебора рядко посещава плажа и влиза в морската вода в много редки изключения.

На юг пък разпуска сексбомбата от "Игри на волята" Мирела. Новата звезда в музиката пръска сексапил от Созопол.

Ергенките през тази година прекарват ваканцията си на различни места. Едни остават верни на българското море като Людмила от първия сезон на шоуто. Други избират популярната Гърция. Силиконовата бомба Джия бяга към южната ни съседка, където се наслаждава на романтични мигове с новата си любов.

На юг от Солун е и Малина. Въпреки че годинките си вървят, чалга иконата е стройна като струна, а тялото й е перфектно и изглежда по-добре от 20-годишните мадами.

Разбира се, има и звездни личности, които бягат далеч от България. Капитанката на националния отбор по художествена гимнастика, който завоюва исторически златен медал от игрите в Токио - Симона Дянкова, е на воаяж в Испания.

Четете още

ГОРЕЩО! Ергенката Джия изтипоса на плажа бомбите

ГОРЕЩО! Ергенката Джия изтипоса на плажа бомбите

Маги Сидерова отново в топ форма

Маги Сидерова отново в топ форма

Реклама
Реклама
Реклама