Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14932610 www.bgdnes.bg

Мика Стоичкова показа новия

Щерката на Камата лудо влюбена в Мартин Трайков

Мика Стоичкова е на крилете на любовта!

Дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков показа гаджето си Мартин Трайков на сватба. Досега Мика криеше новия си любим и само загатваше за него. Сега скрупулите са паднали и двамата вече са публична двойка. Стоичкова и Мартин бяха звездите на сватба в луксозен комплекс край Кладница.

Приятелите на Мика бързо одобриха красавеца Мартин, който е изключително възпитан и харизматичен. В пожеланията за вечна любов се включи и волейболният национал Теодор Салпаров.

Реклама

През това лято Мика и новият и приятел не се спират. Двамата залагат на българското и избраха родното Черноморие за лятната си почивка. Доскоро Мика живееше в Маями, но въпреки това си прекарва страхотно на нашите курорти. В САЩ остава баща й Христо Стоичков, който прави кариера като телевизионен коментатор. В края на лятото Камата се прибира за кратко в България заради благотворителния мач на Стилиян Петров, в който ще участват куп световни футболни звезди. Вероятно Стоичков ще се срещне и с новия приятел на дъщеря си, на която до този момент не й върви особено в любовта.

Само допреди няколко месеца Мика беше със собственика на рекламна агенция Йордан Георгиев, който бе значително по-млад от нея. За съжаление двамата изкараха заедно само няколко месеца, въпреки че Мика твърдеше, че това е правилният човек и дори е готова да роди от него братче на дъщеря си Миа. Това бе първото сериозно гадже, което Стоичкова показва публично след раздялата с бащата на дъщеря си Айкут. Семейството живееше в Щатите, но преди няколко години Михаела се прибра в България. Първата й публична връзка с актьора Иво Аръков приключи драматично и именно след края й Мика стегна куфарите за САЩ. Наскоро в интервю Аръков говори за финала на отношенията им. "Казваха й, че съм сутеньор, дилър, че се интересувам само от парите на баща й. Сринаха я нападките и клюките, тя плачеше всеки ден, изтормози се", разказа актьорът от "Съни Бийч".

Четете още

Мика Стоичкова луда по новото гадже

Мика Стоичкова луда по новото гадже

Мика Стоичкова се фръцка с нова кола

Мика Стоичкова се фръцка с нова кола

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама