Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14934978 www.bgdnes.bg

Адска жега стряска Ивет Лалова

Най-добрата ни спринтьорка показа 43 градуса по Целзий в Италия

Брутална жега мъчи най-добрата българска спринтьорка Ивет Лалова в Италия. Тя показа термометъра от автомобила си, който отчете рекордните стойности от 43 градуса по Целзий. Самата Лалова е изумена от адската жега и стои само на климатик. 

Само допреди дни атлетката прекара ваканцията си по гръцките острови заедно със своя съпруг Симоне Колио. Двамата се радваха на красиви залези, разходки с яхта и се разхлаждаха в морето, но ваканцията им свърши, а на Ботуша ги посрещна горещата вълна. Самият Симоне сподели в социалните мрежи: 

Реклама

"Чао чао, красива Гърция. Ще се видим през септември! Готови и заредени за Диамантената лига в Монако и Лондон!". Състезанията по лека атлетика са утре и в неделя, а италианецът е физиотерапевт. 

Двамата заедно с Ивет живеят в градчето Риети, което се намира на около 80 километра от столицата Рим. Италианецът и българката се венчаха през 2013 година в местния католически храм "Сан Доменико". След това си построиха собствено имение в Риети. 

През септември двамата ще празнуват 10-годишнина от сватбата си, като тогава Симоне е организирал отново романтична семейна почивка. Миналата година Колио претърпя операция заради рядко заболяване, но вече всичко е отминало, а семейството е по-щастливо и сплотено от всякога. 

"И в усмивката й виждам нещо по-красиво от звездите. Обичам те!", сподели наскоро Симоне към любимата си по повод 39-ия рожден ден на най-бързата бяла жена на планетата. Семейство Колио вече мисли и за наследници. 

"Разбира се! И бих искала да сме не само трима, ами четирима или петима", споделяла е Лалова.

Четете още

Симоне се обясни в любов на Ивет за ЧРД

Симоне се обясни в любов на Ивет за ЧРД

ГОРЕЩО! Ивет Лалова показва прелести в Тенерифе

ГОРЕЩО! Ивет Лалова показва прелести в Тенерифе

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама