Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/14943704 www.bgdnes.bg

Годеница на Венци Венц се жени за друг, вижте коя известна красавица ще е булка

Бившата годеница на певеца Венци Венц, адреналинката Пепи, се жени. Но не за него, а за друг мъж, чието име засега остава в тайна.

33-годишната танцьорка, която преди едно десетилетие изгря в студиото на "Господари на ефира", се подготвя за най-щастливия ден в живота си. Брюнетката, която на екран в миналото грееше като червенокоска, събира миналата седмица най-близките си приятелки за щуро моминско парти.

Реклама

Веселбата, на която е забранено присъствието на мъже, се случва из курортите по родното Черноморие. Кандидат-булката Пепи и армията от девойки се забавляват последователно на яхта в морето край Созопол, както и в популярно заведение в Лозенец. От кадрите видимо момичетата изглеждат купонджийски настроени.

Адреналинката Пепи е с лятна бяла рокля, като не пропуска да си сложи и бял воал. Нейните приятелки са почти еднакво облечени с електрикови тениски, като в един момент захвърлят част от дрехите и остават по бански. Името на яхтата също отлично се вписва в цялата атмосфера - "Принцесата на Монако".

Сред гостите е и адреналинката Вики, която заедно с Пепи и Ками оформираха първото трио от танцуващи момичета в "Господари на ефира". Момичетата дебютираха в ефира на Нова телевизия през 2012 година, като появата им почти съвпадна с влизането на Герасим Георгиев-Геро в предаването, което напоследък се излъчва само в интернет. Трите момичета се радваха на огромна популярност тогава, но след това, както традицията повеляваше, бяха заменени от други адреналинки.

Пепи и Вики запазват приятелството си и след предаването, като моминското парти отново ги събира. Но това не се оказва никак лесна мисия за Виктория, която по-рано тази година нашумя с победата си в предаването "Един за друг".

Вики тръгва от София към морето, но пътуването й се превръща в кошмар. Магистрала "Тракия" е блокирана за часове, след като камион се запалва и движението е спряно. Ексадреналинката остава в тапата дълго време, но успява да достигне крайната си цел. Кошмарът за нея не приключва. Когато два дни по-късно тръгва обратно към София, пътят от Созопол към Бургас е затворен заради катастрофа. Вики е принудена да обикаля Южното ни Черноморие, за да може да се добере до магистрала "Тракия" и да се завърне в столицата. "Този уикенд беше запомнящ се за мен", признава с горчивина танцьорката.

Въпреки неволите на участничките в купона моминското парти преминава отлично. Остава мистерия кой е мъжът, който е грабнал сърцето на Пепи и кога точно двамата ще официализарт пред закона връзката си. Адреналинката не разкрива името на любимия си, вероятно решавайки да не повтаря грешки от миналото. През 2016 г. Пепи се сгоди за рапъра Венци Венц. Влюбените са на почивка в Париж, когато на Айфеловата кула певецът решил да поиска ръката на красавицата. Там, като в сцена от филм, той паднал на колене пред нея и поискал Пепи да се омъжи за него. А тя му дава заветното "да".

Реклама

Предложението и цялата им история беше разказана публично във видеото към песента "Любов", където се изявяват и партньорът на Венци Венц - Павел, и гаджето му по това време Михаела Филева.

Впоследствие тихомълком годежът между Пепи и рапъра беше развален и двамата се разделят, без да бият тъпана за край на връзката им. Вероятно сега адреналинката предпочита да пази мъжа си в тайна, за да не бъдат урочасани отношенията им.

"Вярвам в истинската любов и брака. Хора, женете се! Надявам се и на мен да ми се случи. За мен е много важно един мъж да знае какво иска и как да го постигне. Да си тежи на мястото и да стои уверено зад постъпките си. Джентълменството, уважението и компромисите са важни за всички, а останалото зависи от конкретния случай. Страданието преобладава в любовта, но то подчертава щастието", казва преди години Пепи, която скоро ще сбъдне мечтата си да се види като булка.

Рапърът се развежда

Преди дни рапърът Венци Венц обяви, че се развежда със съпругата си Мая.
"Причината за раздялата ни са страхове, които не са реални. Хората често не осъзнават, че да обичаш и да си обичан не е достатъчно. Понякога вътрешните ни демони ни тласкат на хиляди километри от тези, които ценим. Проблемът винаги идва и от двете страни. Когато човекът до теб ти каже "Не съм щастлив", ти се демотивираш. Мая все още е жената, която в съзнанието ми е идеалът за човек, с когото искам да си комуникирам. В много ситуации сме били първо приятели, после любовници. Стигна се до грозни моменти, скандали, а това не е любов. С ръка на сърцето си признавам, че съм останал верен на тази жена и че съм опазил достойнството й. Тя не можа да го разбере заради страховете си", разкри Венци.
Рапърът допълни, че е сгрешил, тъй като се е опитвал да се промени заради Мая.

Четете още

Венци Венц татко на син

Венци Венц татко на син

Рапърът Венци Венц очаква второ дете

Рапърът Венци Венц очаква второ дете

Реклама
Реклама
Реклама