Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15000413 www.bgdnes.bg

Шефката на силиконките се потроши

Мариана Маринова чупи ръка по нелеп начин 

Заради болезнения инцидент конкурсът се отлага 

"Счупих си ръката по-възможно най-нелепия начин. Докато подреждах чантите си на най-високия рафт в гардеробната ми, столът се счупи, паднах на земята и се оказа, че ръката ми е счупена. Вече трета седмица съм с ортопедична шина."

Това разказа пред "България Днес" шефката на силиконките Мариана Маринова. Заради неприятния инцидент знойната красавица е принудена да отложи авторския си конкурс "Мис Силикон", който трябваше да се проведе на 15 август в морския курорт Царево.

Реклама

"Трудно ще ми е да направя конкурса със счупена ръка, защото работата по него е колосална, а аз дори не мога да си отворя вратата на колата. Хората виждат как отиваш на един конкурс и готини мацки се разхождат по бански, но зад това стои много труд, включително физически, защото пренасянето на реквизита лежи на изцяло на моите две ръце", разказва Мариана и допълни, че като активен и екстремен човек точно ден преди инцидента карала уейкборд и нямала никакви проблеми, но явно й е било писано най-накрая да успее да си почине.

Въпреки трудностите Маринова е категорична, че и тази година ще има "Мис Силикон", но вместо лятото ще е през октомври.

"От 2008 г. досега винаги съм правила събитието лятото, дори вече имах 5 избрани момичета. Когато се случи този инцидент, реших, че не трябва да пришпорвам нещата и това е знак малко да си отдъхна. Реших, че това лято трябва да не правя нищо. Преместих датата за 14 октомври. Конкурсът ще се проведе във Велинград. До 15 август ще съм приключила лечението си и от края на последния летен месец ще подготвям конкурса", разяснява Маринова.

И допълва: "Петте избрани участнички реагираха с голямо разбиране и всички си казахме, че така ще е по-добре, защото ще имаме повече време за подготовка".

Силиконката разказва, че кастингите продължават, като ще се търсят момичета освен с опаковка, така и със съдържание. Мацетата, които участват на "Мис Силикон", задължително трябва да имат поне една пластична или естетична корекция.

"Идеята на конкурса се появи по времето, в което момичетата не можеха да отидат на конкурс, ако имаха пластична намеса. Тогава реших да направя такъв, който да е само за момичета, които са оперирани, защото ме ядосваше това, че те нямат право да се включат, ако са коригирали нещо по себе си", сподели Мариана.

Желаем й бързо да се оправя!

Четете още

КРАЧКА НАЗАД! Мариана Маринова съжалява за силикона в ДУПЕТО

КРАЧКА НАЗАД! Мариана Маринова съжалява за силикона в ДУПЕТО

Шефката на силиконките развя балкона в Италия

Шефката на силиконките развя балкона в Италия

Реклама
Реклама
Реклама