Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15006649 www.bgdnes.bg

Юлиан Вергов : Жените обичат боя!

В интервю от началото на 2021 г. за голяма БГ телевизия Юлиан Вергов прави скандално разкритие за своите "възгледи за предпочитанията на жените". На клипа се вижда, че популярният актьор се държи доста фриволно с репортерката, а на въпроса: "„Коя свалка е по-лесна, на кафе или подпийнал в клуб?“, той отговаря "Важното  да е хубава засилката, защото във всяка жена има тайна жажда за бой!“. Колегата му Моньо Монев се намесва, за да обясни какво точно има предвид Вергов. 

„Той иска да каже, че за да те обичат жените и да те преследват, трябва едно хубавичко да ги набиеш!“, "превежда" Монев. По думите му това се отнасяло поне за техните герои от спектакъла, който промотират.

Реклама

Това признание на Юлиан Вергов хвърля светлина, която обаче не е никак розова, и върху прословутия случай с побоя над неговата колежка Диана Димитрова. Двамата си партнираха в сериала "Откраднат живот", а от разкрития на екранната д-р Огнянова стана ясно, че за кратко са били гаджета и извън лентата. Миналата година Димитрова се оплака първо в социалните мрежи, че Вергов й е нанесъл побой в гримьорната и показа снимки със синини и отоци по лицето си.

Случаят стигна до прокуратурата, но досъдебно производство срещу топ актьора не бе образувано. Сцеиничната Ирина от постановката "Тютюн" обаче се надява, че справедливостта ще възтържествува и побойникът ще понесе съответното наказание. 

Четете още

Юлиан Вергов младее със сърф и мотори

Юлиан Вергов младее със сърф и мотори

Юлиан Вергов яхна скейт на 53

Юлиан Вергов яхна скейт на 53

Юлиан Вергов разкри какъв е бил като тийнейджър

Юлиан Вергов разкри какъв е бил като тийнейджър

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама