Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15014127 www.bgdnes.bg

Емоционалната изповед на Сашо Кадиев: Духът на покойния ми баща се всели в мен в Милано

Случката, достойна за паранормална класика, станала в Милано

Кирил Тонев

Свърхестествен контакт с покойния си баща Георги е преживял един от любимите български актьори Александър Кадиев. Това признава с голяма емоция самият той в предаването "120 минути".

Случката, достойна за паранормална класика, станала в Милано, докато Сашо бил на разходка с годеницата си Ива там.

Реклама

"Татко почина на 27 юли 2012 г. когато започвах работата си като водещ на живо предаване в Би Ти Ви - разказва Сашо. - Ние знаехме, че ще умре, защото беше болен от рак, но не му казахме. Той ходеше на лъче- и химиотерапия. Онзи ден, точно на деня на смъртта му, бяхме с годеницата ми Ива в Милано и седнахме до катедралата в едно ресторантче. Седя си и изведнъж реших да си поръчам неща, които татко обичаше - нещо сладко, лимончело, и да му ги нарека, да хапне малко и той, някак си. Когато го направих, изведнъж се почувствах доста добре, приповдигнато, но когато си забождах лъжичата в тирамисуто, изведнъж духа на татко се всели в мен. Някак си се настани в мен, и аз 20 минути не можех да мръдна от стола. Ива се отдръпна, прояви уважение и ме остави. Изведнъж ме връхлетяха всички спомени с баща ми, започнах да плача и да се смея едновременно. Всички хубави моменти с него, както и не толкова, минаваха като на лента пред мен. Някак през шепот, през молитви, ядях това тирамису и продължавах, само и само да не свършва.

После Ива ми каза, че 20 минути съм седял някак изкривен на стола и как е изглеждало отстрани. За мен това мина като миг. За жалост, с кончината му някак започнаха да се случват хуавите неща при мен, в професията и всичко, но нищо не може да замени бащата, нито слава, нито пари, нито нищо".

Случилото се не изненадва популярния актьор, защото от дете имал досег с паранормалното. "Вярвам в живота след смъртта, баба ми общуваше с духове", твърди Сашо Кадиев.

И разказва как е наследил от баща си работливостта, но и как съжалява, че е взел и други положителни качества. "Първата работа на баща ми в живота е била да чете книги, прочел е хиляди. Беше предприемчив човек. Отглеждал е гъби като ученик в мазето на блока и ги е продавал. През 90-те години на ХХ век прави майонеза с марка "Евро" на майка, но фалира.Беше широко скроен човек, от него взех любопитството, оперативност, и вършеше много работа. Оказа се, че и за съм работохолик. Беше демократичен човек, но с правила, уважаваше мнението на другите хора", казва още Сашо.

Четете още

Сашо Кадиев: Напускам Би Ти Ви и "Преди обед"

Сашо Кадиев: Напускам Би Ти Ви и "Преди обед"

Сашо Кадиев прати Катето Евро при свети Петър

Сашо Кадиев прати Катето Евро при свети Петър

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Щерката на Сашо Кадиев го прати „на кукуво лято“

Сашо Кадиев подари малко кученце на гаджето

Сашо Кадиев подари малко кученце на гаджето

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама