Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15019900 www.bgdnes.bg

Победителката от "Ергенът" Валерия закъса за пари

Валерия затвори приюта за кучета, търси доброволци

За пари закъса победителката от втория сезон на "Ергенът" Валерия. Моделката от години се бори с кауза - да спасява болни и беззащитни кучета. Любимата на виртуоза Евгени има приют за палета.

Оказва се, че сумите, необходими за гледането да палетата и техните лекарства, са непосилни за моделката. Те надхвърляли 50 бона. И красавицата няма как да ги извади накуп.

Реклама

Това разкри самата Валерия. Кучелюбката дори временно преустановява работата на приюта, докато събере нужните средства.

"Сметките ни са непосилни за покриване! Само в едната клиника са 20 хиляди лева, а складовете за лекарства няма да коментирам. Общата сума на задълженията ни към всички, с които работим, е безумно голяма. Трябва ни помощ", обясни Валерия и даде банкови сметки, на които хората да превеждат пари.

Още преди да влезе в шоуто, моделката има дългове към най-различни ветеринарни клиники.

След славата покрай "Ергенът" Валерия се скъса да промотира приюта си. Мацката постоянно апелираше да се помага на кучетата от телевизията. Уви, обаче нещата не й се получават.

"Дори не можем да подсигурим нужните лекарства за болните животни и месечните препарати за обезпаразитяване, което означава, че те не са предпазени и е напълно вероятно да се разболеят. Ние се надценихме доста и поехме прекалено много животни накуп, на които нито успяваме да осигурим подслон, тъй като приютът ни все пак има капацитет, нито се справяме със събирането на средства за тяхното лечение", каза още хубавицата, която във формата спечели сърцето на пианиста Евгени.

Новият разпитва Наум Шопов

Новият ерген - Александър Младенов, вече се е запознал с водещия на шоуто Наум Шопов. Милионерът и актьорът са засечени край морето, или по точно на Арапя. По време на срещата им бъдещият ерген е разпитал за всичко Шопов, който познава най-добре обстановката в шоуто. До началото на снимките остават по-малко от 2 месеца, а Александър иска да бъде още по-подготвен.

Четете още

Ергенът ЯХНА кола за 100 бона

Ергенът ЯХНА кола за 100 бона

Ергенът не е на себе си - животът му бил тежък

Ергенът не е на себе си - животът му бил тежък

Реклама
Реклама
Реклама