Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15045120 www.bgdnes.bg

Лили разкрива тайните на вечната си младост

Тайните на младостта и красотата си ще разкрие Лили Иванова.

"България Днес" научи, че певицата е замислила да започне да пише книга със свои рецепти, в които да обяснява какво прави с лицето и тялото си, за да изглежда вдъхновяващо за всички жени.

"Не правя нищо кой знае какво, освен че никога не преяждам. Всяка сутрин пия много топла вода. Следва гимнастиката и кафе с мед. После се залавям със задачите си за деня. Има дни, в които въобще не се сещам за храна", казва певицата.

Реклама

За спартанския й начин на живот от години се разказват митове и легенди. "Не съм си заключила хладилника, но ям торта само на рождения си ден и ако хапвам, то е преди 15 ч.", смее се Иванова. Според близките й примата имала колан верижка около талията, който не сваля, освен когато се къпе. Така ако вдигне дори грамове тегло, коланът започва да я стяга и Лили моментално спира с излишната храна.

Освен това певицата пере чаршафите си всеки ден. Лили е маниак на тема чистота и е споделяла, че нечистоплътността я отблъсква във всичките й измерения. Заради скараните с хигиената естрадната ветеранка още на младини спира да се вози в градския транспорт. Пропялата медицинска сестра от Кубрат се качила само веднъж в трамвай и бързо слязла, погнусена от спарения въздух.

През зимата Лили също не използва често парно отопление, защото е калена. Певицата е намалила до минимум и потреблението на топлинна енергия. За декември тя е получила сметка от 350 лева, което е "почти нищо" за нейната мансарда с разгъната площ около 200 квадратни метра. Иванова чинно си плаща всеки месец сметките още през първите дни, когато излязат. Но не го прави лично, а е ангажирала с тази дейност счетоводителката си, разкриха близките й. Тя получава и пенсията й и я превежда по сметката й.

Четете още

Ето с какво Графа изненада Лили Иванова

Ето с какво Графа изненада Лили Иванова

Лили Иванова се разголи!

Лили Иванова се разголи!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама