Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15066712 www.bgdnes.bg

Победителката в "Ергенът" изгря в чалга клип

Валерия залитна по попфолка, снима се с попфолк звездата Илиан

"Не знам за вас, но аз чакам с нетърпение."

С това взриви нета победителката в "Ергенът" Валерия Георгиева, когато съобщи за участието си в новия клип на попфолк звездата Илиян Бойдев. Любителката на кучета досега е показала една коренно различна своя версия, за която обаче бързо счупи представите ни.

Валерия започва моделската си кариера преди 6 години, когато печели първия си конкурс за красота. Оттогава Георгиева участва в многобройни и разнообразни проекти. Част от кариерата си прекарва в Япония, където вече се чувства като у дома, но явно световната модна сцена не е толкова интересна, след като риалити звездата залитна и по попфолка.

Реклама

В песента на Илиян "Черна рокля" конфигурират само той и моделката. Въпреки семплотата си видеото за броени часове обиколи мрежите и събра десетки хиляди гледания. Валерия в черна рокля и босият Илиян в бял костюм бе достатъчно добра формула за успеха на песента.

"Пуснете си "Черна рокля" на Илиян", прикани феновете си хубавицата, а почитателите останаха без думи. Под песента в "Ютюб" няма почти един коментар за Валерия, но в личния й профил някои изразиха одобрението си: "Прекрасна Валерия! Толкова стилен клип на чалга - много хубав".

Липсата на негативни коментари под смелото решение на Вал може би индикира, че самата моделка трие негативизма или че е ограничила някои от тях. Валерия живее в света на модата, където хората не си поплюват и ако някой има нещо за казване, го казва.

Самият Илиян въобще не се възползва от славата на моделката. Името на Валерия почти не се споменава от певеца, а песента си рекламира, точно както всяка друга - без излишен шум.

Четете още

Ергенка стана чалга водеща

Ергенка стана чалга водеща

Пам от "Ергенът" протестира срещу насилника на Дебора

Пам от "Ергенът" протестира срещу насилника на Дебора

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама