Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15068044 www.bgdnes.bg

(ПАПАРАШКИ СНИМКИ) ХВАНАХА ГО В КРАЧКА! Ергенът се събра с бившата си

  • Двойката се появи заедно на концерт
  • Мачото Виктор и красавицата Мария си дават втори шанс

Първият ерген на България Виктор отново се е събрал с бившето си гадже Мария Тарашманова, видя зоркото око на "България Днес".

Мачото и красивата блондинка уж се бяха разделили през пролетта. Слухове за разлъката в отношенията им тръгнаха, след като красавицата изтри всичките си снимки с Виктор. Двамата обаче си дават нов шанс. Преди около седмица двойката бе хваната в крачка от вездесъщите папараци на "България Днес".

Реклама

Виктор бе засечен в компанията на красавицата по време на концерта на популярната група "Имеджин Драгонс", докато се запътва към стадиона. Събитието се проведе миналата неделя на стадион "Васил Левски".

Първоначално ерген №1 премина входа в компанията на приятел. Аверите се запътиха към т.нар. лавка, за да си купят напитки и храна. Виктор е облечен стилно - панталон, риза и официални обувки. Липсват му само единствено гъзарските маркови слънчеви очила, с които той рядко се разделя.

Малко по-късно към двамата се присъедини сексапилна девойка - Мария. Веднага щом я зърна, Виктор се ухили до уши. Ергенът я гушна и веднага започнаха да си гугукат сладко-сладко. Мацката подшушна на уше на любимия си какво иска, а минута по-късно желанието й бе изпълнено. И тя получава газирана напитка.

През цялото време Виктор и старата му нова приятелка не спират да се гледат влюбено и отдалеч си личи, че между двамата има огромна искра.

В един момент изгората на ергена изчезна от радара на най-добрите папараци в България. Най-вероятно момичето решава да се освежи в тоалетната. Виктор използва този момент, за да направи няколко снимки на тълпата, която очаква появата на популярната група. Въпреки че засне куп кадри и клипове, ерген щ1 на България така и не качи нищо в социалните мрежи от концерта.

След като се появи Виктор, сексапилната Мария, както и другата приятелска двойка се насочват към местата си. Ергенът и компания дават повече от 200 лв. за билети, за да са на един от първите редове на концерта.

Въпреки че не е любител на алкохола, мачото си взема биричка за колосалните 8 лв. Ергенът пийва малко от пенливата течност, за да се освежи в адската жега, която бе паднала над София в последния ден от миналата седмица.

Четете още

Ергенът Виктор го направи за ПЪРВИ ПЪТ

Ергенът Виктор го направи за ПЪРВИ ПЪТ

Мисис България и Ергенът опасно близки

Мисис България и Ергенът опасно близки

Реклама
Реклама
Реклама