Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15108183 www.bgdnes.bg

Въргала иска всички мотори на света

Мацките харесват повече пистовите, казва знаменитият актьор

"Карам Кавазаки ZХ 14" - казва популярният актьор Влади Въргала.

Според него, когато имаш мотоциклет, няма значение колко ти струват частите или екипировката. Важното е всичко да е наред.

"Когато задникът ти е разпознал твоя мотоциклет, няма сума, която да не може да бъде достижима" - казва Въргала.

Реклама

Според Влади екипировката е много по-евтина, отколкото болниците. Той лично пазарува екипировка, без да пести, защото смята, че това е най-важното за един моторджия.

"В момента карам Спорт турист мотор. Това бе най-бързият сериен мотор до преди една година. С него можеш да обикаляш туристически из страната, ако се кефиш на такива неща, но можеш и друго. Пистарката мотор е да стигнеш бързо от точка А до точка Б, но на нея можеш да издържиш най-много два часа,без да спираш. Но ако пистарка се състезава с теб със Спорт турист, можеш да им разпишеш бележниците на ония".

Според актьора моторите са много тънка част и опознаването им не е лесно. Като започнем от Кафе рейсър, с които ходиш до кафето, те са направени да изглеждат много красиво, но не вършат работа, та се свърши с Турър. Това са едни високи мотори с куфари отзад, с които можеш да обиколиш целия свят и да питаш за още.

"Чопърът е религия. Аз имам почти всички видове мотори, просто за себе си".

А дали момичетата си падат по големите тротинетки, както казват чичковците с големите мотори, и дали момичетата, когато видят мотор, изпадат в несвяст, на това отговори Въргала.

"Всички смятат, че мацките си падат по чопъра, но, повярвайте ми, мацките харесват повече пистовите мотори. По-спокойните и по-възрастните си падат по тези неща като чопъри. Аз лично карам доста по-бърз мотор".

Относно темата за поддръжката на един мотоциклет, според класиката "Дзен или изкуството да поддържаш мотоциклет" Въргала е категоричен, че моторът е по-евтин за поддръжка от колата.

"Гражданската ти е по-евтина, не плащаш винетка и паркомясто в градовете."

Моторът на Влади Въргала за 2 секунди набира до 100, а за 5 секунди вдига 200. Можеше и да е по-бърз.

Четете още

Влади Въргала на поход в Румъния

Влади Въргала на поход в Румъния

Въргала се забърка в любовен триъгълник с известни майка и дъщеря

Въргала се забърка в любовен триъгълник с известни майка и дъщеря

Реклама
Реклама
Реклама