Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15108769 www.bgdnes.bg

Мария Бакалова изненадващо на почивка в Синеморец с гаджето

Изненадващо да прекара лятната си ваканция в Синеморец избра Мария Бакалова. Актрисата, която може да отиде на който си иска курорт по света, реши да си почива на родното Черноморие.

Щастливо синьо лято вечер карат Бакалова и гаджето й Валери Григоров в Синеморец, споделиха очевидци на щастието на двамата влюбени. Младежът, който нашумя в предаването "Игри на волята", нае специално голяма вила за любимата си Мария на Българското Черноморие, а с тях ще са и неколцина приятели.

Реклама

Само преди ден Мария пусна в инстаграма си кадри от Сен Тропе и Париж, но актрисата вече е в родината ни, където ще почива поне до края на месеца.

Валери пък вече е готов да научи любимата си да кара джет и да се гмурка, каквито са плановете им, споделиха хора, близки до обкръжението на двамата влюбени.

Единствената българска актриса, номинирана за "Оскар", Мария Бакалова и половинката й, синът на Мария Гроздева Валери Григоров всяка свободна минута се наслаждават на компанията си, като не пропускат да се приберат и в родината.

За всички е ясно, че те са неразделни, а Бакалова не спира да рекламира партньора си и неговите способности пред различни фактори в Холивуд, които могат да му помогнат в кариерата.

И за Мария, и за Валери почивката е дълго чакана, след като и двамата имаха силна и трудна половин година. Той участва в "Игри на волята", а тя се снима в поредица от успешни филми.

В началото на септември Мария ще продължи със снимките, като ще играе в шпионска комедия. Филмът е в производствен процес, пише в киноенциклопедията IMDB, но снимките още не са започнали. Очаква се на Бакалова да партнира Мелиса Маккарти, Дужд Лоу и Дейсъм Стейтън също ще участват. Лентата се прави от Пол Фейг.

Реклама

Освен в тази роля се очаква Мария да се снима и като агент на КГБ, като вече са заснети 7 сериала.

На български екран също ще видим нашенката в лентата на Кристина Грозева и Петър Владимиров "Триумф", където Бакалова освен актриса е и копродуцент заедно с мениджъра си Юлиан Костов.

За връзката на единствената българска актриса, номинирана за "Оскар", и сина на шампионката ни по стрелба Мария Гроздева стана ясно навръх Свети Валентин, а "България Днес" ги излови да се наслаждават на романтична ваканция в СПА столицата ни Велинград. Малко след това пък каскадьорът представи актрисата на своето голямо семейство.

"Случи се по време на работа", сподели Валери. Двамата се засичат на снимачната площадка на филм с участието на Мария, в който синът на олимпийската ни шампионка Мария Гроздева е каскадьор.

"Той е най-доброто момче на света", категорична бе тогава Бакалова. Тя и днес е влюбена в него като в първия ден по думите й.

След това двамата присъстваха на ревю, по време на което на подиума се качиха много известни жени, изявяващи се в различни поприща. Една от тях беше майката на Валери - Мария Гроздева.

Шампионката ни по стрелба, както и цялото семейство на Григоров вече се познават с Бакалова и родителите й.

"Ние сме на седмото небе. Съвети и каквото сме му давали през годините, сме му давали и това се вижда във възпитанието и държанието му. Наистина аз по някой път слушам младите, слушам и него, и Маги, дъщеря ми, която е на 20. Защото те са по в крак с модата, с нещата, които се случват, така че няма лошо и аз да взимам пример от тях и да се вслушвам в техните съвети. След участието на Валери в "Игри на волята" ме питаха как съм го възпитала така добре. Много се радвам и много се гордеем, че сме го възпитали. Но по-важното е, че той е добър човек и аз много наблягах като бяха малки, да ги направя добри хора, да израснат добри хора. Сега лошото е, че в тоя свят жесток по някой път добротата се оказва много лошо нещо, но за мен е много важно това и в крайна сметка, ако не се забележи веднага, то по-късно добротата се отплаща", споделя Мария Гроздева.

Четете още

Мария Бакалова плажува в Палма де Майорка

Мария Бакалова плажува в Палма де Майорка

Мария Бакалова стегна куфарите от София и замина за САЩ с гаджето

Мария Бакалова стегна куфарите от София и замина за САЩ с гаджето

Реклама
Реклама
Реклама