Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15116532 www.bgdnes.bg

Папи Ханс се жени днес

В клипа на новата му песен

  • Ергенът Евгени първи приятел с музиканта

Папи Ханс и любимата му Сара Драгулева се женят днес!

Това сподели самият музикант в социалната мрежа.

Дали думите му са истина,обаче, феновете са разколебани.

"Днес се женя. И излиза новата песен - "Ненаситна", написа изпълнителят на "Секс".

Според едни по този начин Папи иска да промотира новото си парче. Според други пък Константин Трендафилов, както е истинското име на музиканта, наистина е готов да се врече във вечна вярност на сексапилната си половинка Сара. Музикантът и актрисата са заедно повече от 2 години. Двамата преминаха през няколко раздели по думите на медиите, ала въпреки това любовта им е по-силна от всичко и накрая се събират.

Реклама

Истината обаче е, че в новото видео на Папи Ханс той и Сара наистина влизат в ролята на младоженци.

Музикантът е облечен в елегантен бял костюм, а булката е с традиционната за повода рокля. Над двамата пък летят пачки пари, както се случва на редица сватби.

В същото време се оказва, че вторият ерген на България - пианистът Евгени, е ангажиран с парчето на Папи. По какъв точно начин, не става ясно. Ала е видно, че Евгени и певецът са близки приятели.

"Това ще е определението на публиката, веднъж чуят ли песента", казва пианистът за новото парче на изпълнителя "Ненаситна".

Във вторник вечерта пък Папи се появи на втория национален протест под наслов "Няма да мълчим". Редица хора се стекоха по централните места в големите градове, след като наяве изплува чудовищната история с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе обезобразена с макетното ножче, бита и остригана.

Четете още

Гаджето на Папи Ханс е като перверзна ученичка

Гаджето на Папи Ханс е като перверзна ученичка

НЕЛОВКО! Папи Ханс на концерт с бившата и сегашната приятелка

НЕЛОВКО! Папи Ханс на концерт с бившата и сегашната приятелка

Реклама
Реклама
Реклама