Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15131254 www.bgdnes.bg

Бум на сватби в Би Ти Ви

  • Водещи, репортери и режисьори масово минават под венчило
  • След Виктория Готева спортната редакция на телевизията също се изпожени

Лятото продължава с пълна сила и от редакцията на Би Ти Ви използват заслужените си почивки, като съчетават полезното с приятното - валят годежи, пръстени, сватбени емоции и слухове за предстоящи такива.

Реклама

Крак повлече новинарката Виктория Готева, която се омъжи за виртуозния пианист Евгени Димитров - Маестрото на красив морски бряг в България. Двамата дълго време криха любовта си, след като излезе, че три години са били в интимно съжителство, както е модерно да се казва напоследък, и най-сетне се решили на съдбоносната крачка, която изненадващо оповестиха. Готева вече е взела фамилията на мъжа си с тире - Димитрова, а любовта им продължава като в първия ден според техни колеги.

Вики е с цели 26 години по-млада от музиканта, но това изобщо не им пречи на любовта. Преди нея Евгени има три деца от три различни жени, но брак е подписвал само с една - майката на първия му син - джаз музикантката Михаела, известна с псевдонима с Мишел Дийн. Бракът им просъществува много кратко и се разпадна още през 90-те.

Сватбата на музиканта бе изненадваща дори за колегите му в телевизия "Седем осми", тъй като никой не очакваше от Евгени да се ожени повторно. Той се решил на тази крачка с идеята да му се случи чудо и да се сдобие с... момиченце, тъй като и трите му деца са момчета.

Искрата между музиканта на Слави Трифонов и новинарката пламнала преди три години по време на пандемията, когато у Готева се появило желанието да свири на пиано. Маестрото станал неин учител и така от дума на дума двамата се влюбили. Така е и до днес, а усмивката на Вики на екрана показва, че тя се чувства обгрижена и щастлива жена.

Втори с идеята за морска сватба след Готева излезе спортният продуцент и водещ в същата телевизия - Илия Илиев. Той скрепи любовта си със своята половинка Мина, която е журналист от конкурентната Нова телевизия. Край солунското крайбрежие в компанията на най-близките роднини и приятели двамата си казаха "да".

Реклама

Илия и Мина се запознават и събират в телевизията. Той е бивш лекоатлет, а понастоящем продуцент и водещ на спортните новини.

Мина Илиева освен водещ на новини и репортер в Нова тв е вокален изпълнител и в групата на Стефан Диомов "Петте сезона". Двамата имат дъщеричка Ева на пет години, която не успя да присъства на красивия миг на мама и татко, защото тренира художествена гимнастика и бе на спортен лагер на Белмекен.

"Вятър и вълнение... на морето. И море. Това намерихме в Солун и добавихме любов", написа Илия под снимка от щастливото събитие, на което приятели станаха кумове.

Друго лице от спортната редакция съвсем скоро също чу камбанен звън след произнесеното "да" от любимата - Димитър Тасев. Той се сгоди за половинката си Аделина Костадинова в красивата градска част на Истанбул. "Щастливи сме", сподели пред колегите Тасев и почерпи за събитието.

Новината от понеделник насам пък е, че нова двойка си е казала заветното "да". Това е младата репортерка Николета Хаджийска, която пристана на колегата си и продуцент от сутрешния блок на телевизията Иван Иванoв. Годежът е бил в красива винарна в региона на Флоренция.

Николета е репортер в новините от 2016 г. и работи в сферата на здравеопазването. Тя бе първата журналистка на медията, която отрази пряко в ефир щастливата развръзка с намирането на малкия Сашко от Перник.

Из кулоарите на медията се говори, че сватбеният сезон няма скоро да приключи и предстоят още щастливи събития в Би Ти Ви.

Вълшебно птиченце подшушна, че следващата влюбена двойка, която скоро ще скрепи отношенията си с пръстен е красавицата от новините Лиляна Боянова, която ще даде сърцето си на колегата режисьор Николай Пенчев. От първата си връзка той има близнаци, а Лили има син от бившия си съпруг Камен. Красивата новинарка преди време се похвали с рекорда на родителите си, които са 40 години заедно, а бащата на Ники Пенчев е първият мъж на Нешка Робева, от който треньорката има дъщеря. Майката на режисьора пък е небезизвестната от близкото минало Пепа Славчева, която водеше "Адрес 4000" по времето на соца в БНТ.

Друга красива двойка, която също се очаква да чуе сватбени камбани скоро, е тази на новинарката Поли Гергушева и избраникът на сърцето й Борис Мечкуев. Двамата се сгодиха през 2020 г., но пандемията им попречи да вдигнат сватба. Влюбените имат и син, който вече е на три години.

С радостни новини се очаква да ни изненада и водещият на "Шоуто на Цитиридис" - Николаос, който вече официално признава за връзка с Боряна Братоева. Според близките им гъркът вече подарил годежен пръстен на актрисата и се чакало само... Би Ти Ви да разреши да се оженят в студиото. Хайде честито!

Четете още

Спортният водещ Илия Илиев от Би Ти Ви взе жена от Нова телевизия

Спортният водещ Илия Илиев от Би Ти Ви взе жена от Нова телевизия

Маестрото каза "Да!" за 2-ри път, има три деца от различни жени (ОБЗОР)

Маестрото каза "Да!" за 2-ри път, има три деца от различни жени (ОБЗОР)

Реклама
Реклама
Реклама