Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15143513 www.bgdnes.bg

"Фермата 9" започва на 4 септември с жена водеща, "Гласът на България" се завръща в ефира на 10 септември

Есенният тв сезон на Би Ти Ви стартира на 4 септември, обявиха официално от медията..

Най-великата игра за знания в света - "Стани богат", ще бъде във фокуса на забавлението в ефира и през новия телевизионен сезон. Иновации в правилата на играта гарантират още по-вълнуващи минути пред екрана – от 4 септември, всяка делнична вечер от 18 ч по Би Ти Ви. Новият сезон на любимата игра ще стартира със специална детска седмица, в която главните герои ще са деца, подкрепени от своите родители и близки и роднини.

След осем успешни сезона и десетки разказани истории, "Фермата" под мотото „Нишката на живота“. Снимките на предаването започнаха преди броени дни в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хиляди лева, зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20 ч и от вторник до четвъртък от 21 ч.

Реклама

"Мастършеф", се завръща на 8 септември (петък) от 20 ч по Би Ти Ви и ще зарадва зрителите с "нов вкус", поднесен от ново, авторитетно жури. Хоби готвачите ще преминат през най-неочаквани изпитания, за да докажат, че имат необходимите качества, за да влязат в кулинарната история на България, а зрителите, които държат на добрия "нов вкус", ще могат да проследят кулинарната надпревара в петък и събота вечер от 20 ч.

Тази есен музикалното шоу "Гласът на България" ще отбележи своето десето издание, а едни от най-актуалните и успешни звезди на музикалната сцена – Мария Илиева, Дара, Миро и Иван Лечев, ще бъдат членовете в обновения треньорски състав. "Кастингите на тъмно", които стартират на 10 септември (неделя) от 20 ч, ще разкрият невероятни гласове и вълнуващите истории, които стоят зад тях.

"Шоуто на Николаос Цитиридис" се завръща в ефира със своя осми сезон, в който зрителите ще излязат на сцената на шоуто. Как точно ще се случи това, ще стане ясно на 8 септември, 22 ч.

Четете още

Дара развя бомбите и шашна испанците

Дара развя бомбите и шашна испанците

Почивката за Иван и Андрей свърши, "Фермата" започва

Почивката за Иван и Андрей свърши, "Фермата" започва

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама