Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15168612 www.bgdnes.bg

Голям скандал! Лили се скара с племенницата си

Наскоро примата изгонила Радмила от дома си

Лили Иванова е замразила отношенията си със своята племенница Радмила, разузна "България Днес". Примата традиционно подкрепяше по-малката дъщеря на сестра си Магда, затова конфликтът между двете е дошъл като гръм от ясно небе за хората от най-близкото обкръжение на певицата.

Естрадната легенда била толкова ядосана на Радишка, както наричали галено в семейството Радмила, че я изгонила от мезонета си на тузарската столична улица "Оборище", научи още 'България Днес". За съжаление, причината за свадата остава загадка.

Реклама

Напоследък поп иконата била прекалено нервна и напрегната, вероятно от претоварения си график. През август Лили обикаля Черноморието с концерти, което логично води до натрупване на много умора. На изпълнителката на "Ветрове" й било необходимо доста повече време за възстановяване след участия, отколкото в по-ранните й години, разказват нейни близки.

Според тях разбирателството между Лили и доскоро любимата й Радишка започнало да корозира, след като звездата обяви, че оставя всички свои авоари и недвижимости на фонд, който ще се разпорежда с тях. Сестра й Магда пък, която е в старчески дом за хора с деменция, е отстранена поради заболяването и напредналата си възраст от фамилните дела, но те "по наследство" са делегирани на дъщерите й Мария и Радмила. Преди време Лили бе обявила, че ще направи свой наследник №1 Иванчо, сина на Мария. Момчето било голямата й слабост, но вместо това тя повери всичко, което има, на фонда. Колеги на Лили допускат, че чашата на племенниците й преляла, когато знаменитата им леля ги запознала и с намерението си да превърне покоите си в музей "Лили Иванова". Така и огромният апартамент се изплъзвал от ръцете на Мария и Радмила и съвсем нормално те решили да проведат сериозен разговор по темата.

Радишка била наясно, че дължи солидната си заплата и стабилното си работно място в столичното РЗС на своята ВИП леля, която дълги години я глезела с подаръци, покровителствала и всячески й засвидетелствала обичта си. Какво е накарало легендата на родната естрада да промени радикално отношението си към най-близките си хора, е пълна мистерия за широката публика.

Най-близкият в момента човек до изпълнителката на "Панаири" е нейният импресарио и пиар Николай Недеков, разкриват съседи на певицата. 38-годишният шуменец е постоянно присъствие в мезонета на звездата и неин довереник №1.

Освен с Недеков Лили общува най-плътно с охраната си, съставена от неколцина здрави младежи. Те вардят входа на кооперацията, където живее примата, площадката пред апартамента й, следват я дискретно по петите навсякъде.

Четете още

Данчето Христова е сестра на Лили Иванова

Данчето Христова е сестра на Лили Иванова

Разграбиха билетите за Лили Иванова на морето

Разграбиха билетите за Лили Иванова на морето

Реклама
Реклама
Реклама