Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15190938 www.bgdnes.bg

Рая Пеева пристава на Димитър Рачков

Рая Пеева нито потвърди, нито отрече, че ще работи в Нова телевизия

Наскоро излезе снимка на водещата в социалните мрежи, на която тя позира усмихната в студиото на Рачков. Дали тя ще е новото лице, защото с Рачков всичко е възможно, се чудят зрителите. Снимката бе публикувана в медиите от актьора Моньо Монев.

Реклама

Красивата носителка на "Икар" за дебют засега не желае да коментира бъдещите си планове, но източници потвърдиха пред вестника, че Рая се води "свободен електрон и може да си гостува в различни предавания".

Както знаем във всички телевизии тече промяна в стратегиите и заплащането и от предавания, като в "Преди обед" по Би Ти Ви вече изхвърча майката на покойния актьор Христо Живков. Тя обясни в просторен пост във фейсбук, че било заради това, че е възрастна.

Актрисата Рая Пеева е едно от най-харесваните лица на Би Ти Ви. Припомняме, че тя влезе в предаването през 2020 г., когато актьорите бяха изправени пред сериозно изпитание заради затворените покрай пандемията театри. За никого не е тайна, че продуцентът на предаването Георги Тошев е близък приятел на семейството на Рая Пеева. Той я покани като ко-водещ в предаването, но Рая Пеева се сблъска с як хейт от страна на зрителите, които я обявиха за връзкарка.

С времето обаче тя се показа, че се справя повече от добре и Би Ти Ви започна да я лансира и в други предавания. Дори й повериха воденето на новогодишната програма.

Освен в телевизията, красавицата се изявява и в театъра. Слуховете я обявиха за "скандална", тъй като младата е дългогодишната любов на Явор Бахаров, обвинен преди време, че я е пребил на публично място. Въпреки множеството му проблеми, Рая не се отказа от него. Именно поради тази причина продължават да я сочат с пръст като "лошо момиче", а това е в ярък контраст с нейната личност.

"Харесваме Явор и всичко, което пишат за нея няма общо с действителността", каза преди време бащата на Рая - музикантът Пейо Пеев.

Четете още

РАЯ ПЕЕВА тича към ЯВОР БАХАРОВ (СНИМКИ)

РАЯ ПЕЕВА тича към ЯВОР БАХАРОВ (СНИМКИ)

Рая Пеева уреди майка си в сериал

Рая Пеева уреди майка си в сериал

Реклама
Реклама
Реклама