Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15345711 www.bgdnes.bg

Сексбомбата от "Игри на волята" се появи гола в "Черешката"

Родители бесни на 18+ кадрите 

Сексапилната варненка готви по зърна в кулинарното предаване 

Мирела от последния сезон на "Игри на волята" готви полугола в "Черешката на тортата", забелязаха наблюдателни зрители.

Сексапилната варненка с изваяно тяло предизвика негодуванието на родители, че в 20 ч. в национален ефир деца могат да видят части от женски гърди.

Реклама

Зърната на Мирела буквално са набивани в очите на зрителите на няколко пъти. Първоначално синеоката красавица се появява в кухнята с прилепнал потник, без да носи сутиен. Впоследствие посреща гостите си по прозрачна плетена рокля с големи дупки, през които издайнически се подават зърната на хубавицата, която беше една от най-харесваните участнички в "Игри на волята" миналата година. В един момент Мирела решава да си направи селфи с други участници от предаването, като се доближава до камерата и голотиите й стават достояние на цяла България.

Бившата приятелка на Лефтеров, който също участва в Игрите, твърди, че няма гадже, но определено умее да привлича мъжките погледи с подобни облекла, които повече разкриват, отколкото да крият.

"Е, трябва ли да се облечеш така за вечеря в кулинарно предаване?! Все едно бяхме на зърнена диета!", "А защо й позволихте да е по зърна в национален ефир", "Ще ме прощавате, ама това момиче изглежда като неизмито. За рибарската мрежа даже не искам да споменавам" и "Моето малко момче, докато девойката готвеше и й се виждаха зърната, викаше мляко, мляко... Оцени подобаващо прелестите!" са част от коментарите, които заваляваха след края на предаването. Мнозина защитиха Мирела, че е прекалено млада и тази нейна неопитност й е изиграла лоша шега.

Мирела приготви за гостите си меню, в което рибните продукти бяха на почит. Въпреки голите изненади Мирела получи само 34 точки.

Четете още

Кървав инцидент в "Черешката на тортата"

Кървав инцидент в "Черешката на тортата"

Мирела от "Игри на волята" не може да казва "Не"

Мирела от "Игри на волята" не може да казва "Не"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама