Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15360360 www.bgdnes.bg

Софка готова със сватбата

Всичко вече е уредено за бракосъчетанието на наследника й Лоренцо с Мария

Софи Маринова напълно е приключила с всички приготовления около сватбата на единствения си наследник Лоренцо. Синът на ромската перла ще се жени в края на ноември за комшийката си от Етрополе Мария.

"България Днес" научи, че дуетната половинка на Слави Трифонов е избарала всичко до последния детайл около тържеството, което ще се проведе в Правец. Софка е платила капаро в ресторанта, където ще бъде големият купон. Плеядата от звезди пък, които ще се грижат за доброто настроение на ромската фамилия, вече е дала положителен отговор на Софка. Глас на сцената ще вият Преслава, Коцето, Устата и още много други, с които Софка е близка приятелка.

Реклама

Роклята на булката Мария също отдавна е купена. Хотелът, в който гостите ще спят след тежката вечер, вече е запазен и е платено капаро. Целият комплекс е резервиран от Маринова за най-важния ден в живота на единственото й отроче. Цялата сватба ще струва повече от 100 бона на Софка. Въпреки баснословна сума Маринова е готова да извади дори и повече, за да направи тържеството на Лоренцо и любимата му епично и незабравимо. Ромската перла много харесва избраницата до наследника си. Софка отдавна я познава, тъй като тя живее близо до семейната къща на ромската перла. На всичкото отгоре бъдещата жена учи заедно с Лоренцо няколко години в местното училище в Етрополе.

В същото време и Софка се носи на крилете на любовта. След като най-сетне се раздели с голямата си страст - Гринго, Маринова се хвана с бизнесмен. Богаташът променя изцяло представите на Маринова за семеен живот и ромската перла не е очаквала, че може да бъде толкова щастлива, колкото е в момента.

Четете още

Софка не спира да глези снахата

Софка не спира да глези снахата

Снахата на Софка се тунингова

Снахата на Софка се тунингова

Реклама
Реклама