Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15360409 www.bgdnes.bg

Бившият на Златка предизвика Филип Буков

Задава се епичен ММА сблъсък

Според Георги Валентинов актьора го бива само на външен вид

Епичен сблъсък в клетка се задава. Бившият на Златка Георги Валентинов предизвика секссимвола на родното кино Филип Буков в ММА схватка.

Двамата мачовци пресичат пътищата си за пръв път в "Сървайвър", като още там започва състезанието за най-добър външен вид между фитнес маниаците. Въпреки сериозната си форма Буков не се справи особено добре в риалитито, като дори в един от дните припадна от изтощение.

Реклама

ММА приятелчето му веднага се зае със задачата да стегне звездата и двамата си споделят фитнес съвети. "Г-н Буков, стига с тези щанги. Нали помниш какво ти казах в "Сървайвър". По-добре да можеш, отколкото да изглеждаш." Явно според спортиста красавецът Филип засега "го бива" само с външния си вид.

"Ще кача след няколко дни от залата по бокс", мотивирано му отговори той, след което феновете изтръпнаха в очакване за видеото с Филип.

"Очаквам да те видя в бойните зали", завърши Георги предизвикателството си. За звездата от "Татковци" тренировките не са шега работа. Според него най-важните елементи си остават постоянството, здравият труд, сънят, храната и качествените добавки. "С тези неща компромис не бива да се прави", смята секссимволът.

Колоезденето, бягането, фитнесът и дори сърфът държат Буков във форма, но и двамата с Валентинов знаят, че винаги може и по-добре!

Мотивираните спортисти продължават да се закачат и скоро може да ги видим заедно в залата. Въпреки любовта на почитателките според професионалистите Буков има още по какво да работи. Актьорът с видно удоволствие прие предизвикателството на професионалиста и усилено започна работа.

Четете още

Филип Буков се пуска като секси капитан

Филип Буков се пуска като секси капитан

Вижте с кого кара сърф Филип Буков

Вижте с кого кара сърф Филип Буков

Реклама
Реклама
Реклама