Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15391367 www.bgdnes.bg

ДРАМА около възстановката на шоу "НЛО"

Не е ясно кой е организаторът на концерта в Перник

Мария Сапунджиева и Павел Поппандов няма да се качат на сцената

Сценичната възстановка на прочутото шоу "НЛО" се оказа "минирана" заради сериозни разминавания между участниците, установи "България Днес". Събитието е планирано за 8 септември и е част от културния календар на община Перник. Конферансие на вечерното шоу "С "НЛО" завинаги" е Драго Драганов. Дотук обаче приключва "твърдата част" на спектакъла в миньорския град. След като изданието се свърза с един от основните участници в рециклираното шоу - Георги Мамалев, се разбра, че нито широката публика, нито медиите ще разберат кой е организаторът на проявата. Мамалев посочи композитора Стефан Димитров, като припомни, че той и неговите колеги от "НЛО" са изпели най-много песни на маестрото в изданията на шоуто. Спомена и за фирма, която участва в организацията, но не пожела да назове името й.

От своя страна самият Стефан Димитров отрече пред "България Днес" да е основният организатор на възстановката. Композиторът дори подчерта, че не само не знае точната дата на спектакъла в Перник, но и още не са го потърсили за потвърждаване на поканата към него и за други подробности от сценария на събитието.

Реклама

Георги Мамалев не пожела да хвърли повече светлина по темата и не скри раздразнението си от уточняващите въпроси на "България Днес". "Толкова ли са важни тези неща, не е ли много по-важно творчеството!", обяви именитият актьор.

Той обаче не отрече, че друга звезда от знаменитото шоу - Мария Сапунджиева, няма да участва в паметния спектакъл на 8 септември. "Мария е отказвала вече веднъж на Стефан Димитров", каза за "България Днес" Мамалев. Известният композитор обаче отрече изобщо да е разговарял със Сапунджиева за такова участие.

Мамалев не коментира и липсата и на друг участник в "НЛО" - Павел Поппандов. Комикът хладно обяви, че не е виждал Поппандов от близо 25 години и няма никаква представа за житието-битието на колегата си, както и за професионалните му изяви.

От своя страна самият Поппандов също не скри раздразнението си от питането на какво се дължи отсъствието му от сценичната възстановка на "НЛО".

"В ерзаци не участвам! Не ме питайте повече!", отсече известният комик.

Кой и защо "клати лодката" на иначе похвалната инициатива, на дадения етап остава загадка. Сигурно е обаче, че на сцената в Перник ще се появят Георги Мамалев, Антон Радичев и Катето Евро.

Самият Мамалев призна, че не е голям почитател на възстановките, колкото и ценен да е оригиналът. От споделеното от него обаче стана ясно, че комикът не може да забрави колегата си от "НЛО" Велко Кънев, с когото дълги години играха рамо до рамо в Народния театър.

Четете още

СЪБРАХА СЕ! Радичев и Поппандов в нов филм

СЪБРАХА СЕ! Радичев и Поппандов в нов филм

Мамалев е истински лъв

Мамалев е истински лъв

Реклама
Реклама
Реклама