Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15402546 www.bgdnes.bg

Бившият на Гери Никол се потроши

Дани Илиев рани ръката си във фенски бой

ММА състезателят Даниел Илиев е със счупена ръка. Нищо кой знае какво в бойните спортове по принцип. Любопитното е как бившето гадже на Гери Никол получи травмата си.

Ръката на Илиев е пострадала по време на фенски бой, научи "България Днес". Боецът е бил част от 15-те ултраси на "Левски", които се млатиха с такива на "Айнтрахт" (Франкфурт) при гостуването на германците в София. Тогава крайните фенове на двата отбора си уговориха бой 15 на 15. Мелето бе в часовете преди мача, който завърши 1:1. Българите победиха в боя за 38 секунди. Сред избраниците на "сините" бе и Илиев. По време на търкала той наранява ръката си. Следва посещение на болницата и гипсиране. В момента ММА състезателят ходи с лонгета - шина вместо гипс. Така се появи и на мача на Националния стадион часове след боя, при който пострада.

Реклама

Преди травмата Илиев имал покана за участие в голяма бойна вечер в София, която ще се проведе скоро. Той се чудел дали да приеме след дългото отсъствие. Сега вече този вариант пропада, тъй като ще му отнеме немалко време да се възстанови.

ММА боецът в момента е на почивка на Миконос. От около седмица Илиев се е потопил в партита на известния с купоните си гръцки остров. Спортистът е с голяма компания, която обикаля най-популярните заведения. На някои клипове от ваканцията край боеца е екзотичната брюнетка Рима Соми. Именно тя е спрягана за новото гадже на Илиев. Преди Миконос двамата бяха заедно и в Италия.

Това е първата жена, с която Даниел се появява след раздялата си с Гери Никол. Самата певица отскоро има нов мъж до себе си. Никак не изненадващо той отново е от бойните среди - най-успешният български кикбоксьор Стоян Копривленски. Той и Илиев се движат в една компания.

Четете още

Гери-Никол пазарува полугола

Гери-Никол пазарува полугола

Айдеееее... И Гери-Никол стана дизайнер

Айдеееее... И Гери-Никол стана дизайнер

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама