Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15413343 www.bgdnes.bg

Златното момиче Катрин Тасева роди и показа ФЕНОМЕНАЛНО тяло

Бившата грация показа изваяно тяло само три месеца след раждането

Бившата гимнастичка Катрин Тасева събра очите на плажуващите в Гърция. Младата майка показа изваяно тяло точно три месеца след раждането на първото си дете.

Златното момиче изглежда сензационно, цъкат разпозналите я почиващи. Тасева е свалила качените по време на бременността килца. Нещо повече - гимнастичката изглежда още по-женствена и секси от преди. И не се свени да се покаже в страстен червен бански.

Реклама

"Същинска Афродита", бе само един от коментарите под снимка на чаровницата от ваканцията й.

Катрин роди малкия Николай на 9 юни. Таткото е годеникът на бившата гимнастичка - сладкарският бос Станислав Сивков. Двамата са заедно от повече от година. Живеят основно в Асеновград, където избраха да отглеждат и наследника си.

В навечерието на Коледа Тасева получи вълнуващо предложение за брак. То бе направено в центъра на Пловдив. Няколко приятели на Станислав, преоблечени като Дядо Коледа, разпънаха транспарант "Ще се омъжиш ли за мен?". Бъдещият татко падна на колене, без да се притеснява от минувачите.

Раждането на малчугана малко намали темпото на живот на Тасева. В последно време тя не поема гимнастически мастър класове. Вместо това се посвети в отглеждането на сина си. Бебокът вече бе на първата си морска ваканция на родното Черноморие през август. Сега в последните летни дни родителите му си откраднаха малко време в Гърция.

"През лятото има нещо красиво. И с лятото, красиво в нас", обяви Катрин.

Двамата с любимия й са избрали луксозен комплекс. Той е на самия бряг и разполага с всички възможни екстри.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама