Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15420091 www.bgdnes.bg

Четирикратна шампионка по гимнастика е Мис Велинград 2023

Подгласнички на Виктория Василева станаха Десислава Чаушева и Габриела Танева

На грандиозния спектакъл в Спа столицата на Балканите, участничките в конкурса пристигнаха в клубa домакин на събитието с феноменална лимузина. 12-те претендентки дефилираха в три тура със специално изготвена хореография от Николай Серафимов - МЮЗИКХОЛЕН театър Пловдив. В първия кръг бяха облечени със специално ръчно изработени за конкурса рокли в цветовете на трибагреника и български шевици.

Реклама

Артистите от ансамбъл Еподай акомпанираха дефилето с музикален съпровод на каба- гайда с народни песни. В унисон с етно темата водещите - актрисата и психолог Краси Гешева и инфлуенсърът Михаил Косев също бяха облечени с атрактивни дрехи с български шевици.

Световно известната певица и инфлуенсър - Veneta изпълни хитови песни и вдигна още повече настроението на публиката. Голяма атракция бе появяването на водещите с костюми с маски от супер хитовия сериал Money Haist, докато певицата изпълняваше акапелно тематичната за филма песен Bella Ciao.

Мис Велинград 2022 Вероника Григорова бе част от програмата с авторски латино танц, на финала символично предаде короната. Продуцентът на Мис България - Гаел Санчес лично обяви името на тазгодишната победителка на престижния конкурс. В журито още бяха атрактивните Поли и Джия от Ергенът. Конкурсът имаше благотворителна кауза в полза на Център за деца и младежи с увреждания от града.

Събитието се организира и продуцира за поредна година от Академия за дами, собственост на Краси Гешева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама