Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/15429330 www.bgdnes.bg

Бунт срещу чалгаджийката Наделина във "Фермата": Кифла, не е готова да изчисти обора

При назряващото напрежение вчера "Елбетица" спечелиха битката за преимущество и избраха Теодора, Цветина и Неделина от противниковия отбор за дуелисти при първия сблъсък на голямата арена. В случай на загуба, участниците от отбор "Канатица" ще трябва мъдро да решат коя от тях да изгонят. И стратегическите разговори по тази тема вече започнаха. А Неделина, която е единствената най-много спяща в стопанството, никак не си помага и не е харесвана от мнозинството.

"Ооо, събуди ли се най-сетне", подкани я Жоро, а Иван добави: "Неделина уж щеше да се грижи за зайците, а всъщност това е тежка задача за нея. Има дни, в които е по-добре да поспи още малко, отколкото да прави каквото и да е", сподели на всеослушание и Иван и допълни с насмешка: "Сан Тропе дойде в село Боснек".

Реклама

Голяма част от жените също споделиха, че искат от фермата да си тръгне Неделина.

"Тя трябва да напусне", каза Иванка.

"Лина от трите дами реално най-малко допринася за фермерския живот, а и тя в началото ме впечатли как се изрази за себе си - колко била силна и как стоически ще издържи, само че на битките досега нищо такова не показа. Предпочитам човек да бачка, вместо само да говори. Винаги съм вярвал в едно свое качество - да познавам хората от първата ми среща с тях", похвали се Иван, който продължи за Неделина, че за него тя е "кифла, която не е готова да изчисти обора".

От другия отбор - "Канатица" за дуелисти бяха избрани - Моника, Пристияна и Ния. А от другия отбор вече бяха избрани Теодора, Цветина и Неделина.

"Аз не се притеснявам от съотборниците си, напълно съм в баланс", каза Неделина.

Различното тази година във "Фермата" са битките.

"Имаме ги много различни - за ад и рай, за привилегии и т.н. и залогът е много голям, защото участниците ще трябва да се хвърлят и в седмичните мисии, не само в дуелите и като говорим за това, през този сезон има промени и в елиминационния дуел - първо - дуелистите ще се състезават отборно трима на трима, битките ще са три индивидуални, където ще се дуелират един срещу друг и след тях ще има и две отборни - едната на Алманах, а другата - групово. Трето - вместо точки за победа, в петте битки ще се дават пендари. Четвърто - именно, заради трупането на тези пендари, тази година задължително ще се играят всичките пет битки, независимо как се развива резултатът", обясни новите неща в играта Иван Христов.

"И пето - в края на елиминационния дуел загубилия дуел ще решава с гласуване кой от тримата дуелисти ще напусне фермата. Това също е за първи път", допъни го и Андрей Арнаудов.

В предаването се засегна и темата за пластичните операции на Неделина. "Защо се чувстваш неуверена, какво те е накарало да ги направиш, това, че се продават тези неща ли", попита "Мис България" Нанси Карабойчева Неделина. На въпроса й тя отвърна съвсем откровено: "Защото често съм се чувствала невидима и някой е избирал друг вместо мен".

След двубоите, победител остана Елбетица и те останаха да живеят в рая. Малко преди това, отборът им бе наказан с 30 точки, тъй като Георги от тях, играл нечестно. "Завършихте 10 мин и 25, въпреки наказанието, а Канатица завършиха за време 13 минути, 02, браво", съобщи крайния резултат Иван Христов.

Реклама

Междувременно актьорът Станислав Дойнов бе ядосан на думите на съотборника си Петър и поиска да излезе от продукцията. "Аз съм силен, борбен дух, а той постоянно обяснява как няма нужда от мен. Това ме обезличава и дразни", каза актьорът. За добро и зло обаче, той не се обърна официално към продукцията на предаването за решение на проблема му. 

След отборните битки, стана ясно, че в понеделник шест жени ще се борят за оцеляването си в риалитито индивидуално. Това са актрисата Присияна, фитнес инструкторката Ния и софтуерният инженер Моника от отбор Елбетица и писателката Цвети, фолкзвездата Неделина и учителката Теодора от отбор "Канатица".

Четете още

Георги пръска сексапил по леопардови гащи във „Фермата“, Ния го налазва

Георги пръска сексапил по леопардови гащи във „Фермата“, Ния го налазва

Станислав от "Фермата" изкарва милион от покер

Станислав от "Фермата" изкарва милион от покер

Реклама
Реклама
Реклама